Nu e absolut nimic in neregula cu tine. Fiecare are propriile placeri. Si mie imi place foarte mult sa ascult rock, e sigurul gen de muzica care ma linisteste. De fiecare data cand sunt suparata sau ma cert cu cineva am ganduri sinucigase dar imi este foarte frica sa le pun in aplicare si chiar ma atrage foarte mult paranormalul. Tot ce este legat de viata de dincolo, ce se intampla dupa moarte si chestii de genu si imi place foarte mult sa desenez doar in alb-negru si de imbracaminte nu mai zic, aproape toata garderoba mea este neagra. Deci nu e nimic in neregula cu tine. Fiecare are propriile inclinatii si atractii.
Du-te la un psiholog!
Părinții tăi ce părere au despre "plăcerea ta morbidă?
Ce-ar fi dacă i-ai spune "Adio" diavolilor din tine și ai mai trece pe la Biserică, pe mine chiar mă înfiori, și bănuiesc [,] că și pe cei din jurul tău.
Ai grijă, să nu te sinucizi, sau mai rău să omori pe altcineva.
Baftă!
Serios? Sa mai trec pe la biserica? Tu de ateism ai auzit? Nu ti-am cerut un sfat cu privire la credinta sau mai bine zis la necredinta mea. Te inspaimant? Asta e problema ta. Ma rog. Daca ai de gand sa-mi dai un raspuns referitor tot la religie si crestinism, mai bine nu-mi raspunde. Sincer. Nu suport crestinii. Sunt josnici.
Si eu am niste pasiuni ciudate. Imi plac chestiile paranormale, disparitii misterioase, Triunghiul Bermudelor, fantome, paduri bantuite, case vechi... ma fascineaza ). Esti normala.
anonim_4396 întreabă: