In mod normal cand vrei sa afli ceva d la cineva trebuie sa intrebi tu personal nu sa o faci prin intermediul altei persoane, pentru ca in momentul in care il intrebi poti vedea pe chipul lui reactia, in cazul in care el ar fi mai timid.eu cred ca nu a fost bine sa o pui pe prietena ta sa il intrebe pentru ca sincer el nu trebuie sa dea explicatii nimanui.asta se simte pur si simplu. funda?
Hei Ella:*! Probabil s-a rusinat.El vroia, probabil, sa iti spuna mai tarziu ca te place si acum crede ca tu nu il placi. Apropiete de el si spune-i ceea ce simti tu fata de el.Fii sincera si delicata, alegeti cuvintele cu grija.Bafta:*
Probabil ii este rusine si nu mai poate sa dea ochii cu tine, dar in asta nu e nimic rusinos vorbeste cu el si explicati totul. Dar tie iti place de el? Poate prietena ta i-a zis alceva
Probabil e mai timid si nu stie cum sa te abordeze in situatia in care va placeti reciproc. Poate sta un timp mai "singur" sa`si aranjeze gandurile in ordine. Cel mai bine ar fi sa vb cu el fata in fata sa dati cartile pe fata si sa discutati problema asta fara nici un pic de jena dar nu trebuie sa-ti fie rusine. Daca lui ii e, alimenteaza`l din curajul tau. Bafta!
Pai si eu l-am intrebat dar nu mi-a dat nici un raspuns. Ma intreba incontunuu de la cine stiu.
Cel mai corect ar fi fost sa il intrebi tu daca te place, nu prietena ta. Acum, el se poate simti intimidat si ii este frica sa nu fie asaltat de alte persoane gen prietena ta. Incearca sa vorbesti cu el face to face si sa vezi ce s-a intamplat. Daca nu, alta data nu mai amesteca pe nimeni in treburie tale.
Se simte rusinat ca tu stii ca el te place...dar incearca sa ii explici ca nu te deranjeaza si poate si tie iti place de el
VulpeaDinUmbra întreabă: