"))))))))" asta pare mai mult batjocoritor eu zic sa-ti bati si tu joc de ea, sa-i arati cum te-ai simtit si tu cand ti-a facut ea asta.iesi cu ea, apoi trimite-i si tu un mesaj din greseala(de fapt intentionat, dar sa para o greseala)"gata iubito am fost la prietenul ala sa-i instalez windows-ul")))va muri de ciuda cred. Uneori cand esti un esti luat de prost, iar oamenii ca ea isi merita soarta.Fi rece cu ea si la sfarsit spune-i ca ti-ai gasit cu altcineva. Ofera-i propria-i doctrina.E un sfat corect...cine stie cati alti aieti duce de nas.
I o ingamfata
Ti-ai dat foc la valiza indragostindu-te de ea.
Ai drepatate da i frumoasa si ma inerveaza ca daca i cu tine sau seara se simte singura si isi da filme... Eu eram de parere ca vorbeste cu mine numa cand are nevoie
Eu cred ca esti mai mult atras fizic de ea.
Ehhh Aici ai dreptate dar si caracteru i frumos da mna da ar fi mai urata i-as fi zis mars tu la epilat de scleapta )
Nu inseamna neaparat ca profita de tine, dar daca asta simti poate asa e. Daca tu crezi ca e mai bine sa inchei relatiile cu ea, fa-o, daca nu, nu.
Eu as face o comparatie intre ea de atunci cand ne-am cunoscut si ea acum.
Cat despre mesaj... Depinde si de prietena ei, poate nu e in sens rau ce i-a scris... Nu stiu, tu o cunosti mai bine.
Fa ce simti ca e bine pentru tine, dar fara sa o ranesti.