Meh,de ce sa ma uit la stand up comedy cand exista TPU?
Ca sunt glume mai bune,de aia.
Vorbesti foarte mult, nu te-a salutat ca poate,dar numai poate,e timid,dar,pare ca il intereseaza starea vaginului tau,daca e,sau nu vizitat.
Da,te place,dar nu stiu daca te place doar fizic si are intentii doar sa isi satisfaca poftele.ori te place si fizic si vrea ceva mai serios,depinde in ce context te-a intrebat daca esti virgina,depinde ce vorbiti voi pe Facebook,depinde ce baiat e ( daca vorbeste cu multe fete, daca e tipul de baiat cuminte, etc, etc ).
Tu ar trebui sa iti dai seama mai bine, ca il cunosti, ai vorbit cu el, etc.
Nu ştiu de ce am citit că îl cunoşti de la sfârşitul lumii.
Ce să faci. Îţi iei o pereche de blugi cu talie înaltă să-i rămână curul tău în minte până când te vede a doua oară şi aia e.
Îţi place de el de ai întrebat dacă te place, nu e logic că s-a îndrăgostit de formele tale din moment ce te-a invitat de atâtea ori, practic s-a rugat de tine că nu se invită o tipă de mai mult de două ori.
Şi oricum e o întrebare tâmpită ce te-a întrebat. Are fantezii cu tine de ar scrie cinşpe romane.
E timid şi mai mult ca sigur e şi el virgin şi doar un băitat de treabă că nu vine să se bage-n seamă cu tine şi la liceu. (Am judecat doar din ce ai scris tu mai sus. )
Haha e clar că te vrea doar pentru 'nevoile' lui din moment ce te întreabă asta.și cum adică ți.a vorbit urat te.a înjurat? Daca.mi făcea mie așa încheiam orice conexiune cu el, cum il cheamă?
Ce intrebare prosteasca... cica daca mai esti virgina... eu zic ca nu merita atentia ta, e clar ca nu vrea mai mult decat sex de la tine.Eu zic sa cauti pe altcineva, care sa te iubeasca pentru caracter, nu pentru corp. In viziunea mea nici nu ar trebui sa faci sex pana dupa casatorie, abia atunci vezi daca te iubeste cu adevarat, si nu sta cu tine numai pentru sex. Sper ca te-am ajutat.