| OHmyGosh a întrebat:

Buna TPU happy
Vorbesc zilnic ore intregi cu un baiat despre orice... Iar de la o vreme incepe sa vobeasca despre dragoste, placut, sex... Nu ascunde nimic fata de mine si vorbim mult pe aces subiect, iar pana cand nu il opresc eu, el nu inceteaza. Am vorbit si cu alte fete cu care se intelege foarte bine si sunt prietene foarte bune cu el si au zis ca este ciudat, deoarece cu ele nu vorbeste despre asa ceva. Credeti ca simte ceva pentru mine sau pur si simplu simte o anumita siguranta?

Răspuns Câştigător
| Jullykss a răspuns:

Hei...păi logic vorbind e vorba și despre siguranță și intratul în patul tău.Eu spun -gândesc.că băiatu ăsta își permite să vorbească cu tine despre subiectele astea deoarece, tu când îl asculți sau na mai vorbești și tu î transmiți un acord că poate să își povestească gândurile pentru că într-o oarecare măsură îți place anumitul subiect sau pur și simplu dai dovada de interes.S-ar putea să fie vorba și de ceva mai serios..adică o relație dar eu nu pot să confirm deoarece întrebarea ta nu era aceea și ar putea să simtă ceva pentru tine. Așteapta motive din partea lui și o să vezi ce-ți rezervă viitoru-l. kiss.

4 răspunsuri:
| glitter00 a răspuns:

Posibil sa aiba mai multa incredere in tine dar poate ti-a gasit o slabiciune si vrea sa se bage in patul tau.

| Blackrose101 a răspuns:

Poate ca vorbeste cu tine despre asta deoarece are multa incredere ori...

| Jullykss a răspuns:

Îmi cer scuze pentru greșelile unor cuvine dar m-am grăbit să scriu, să nu-mi pierd ideea.^.^

| DeeaAndreeaTha a răspuns:

Poate ca tu esti mai speciala pentru el si are multa incredere in tine sau poate ca e doar o scuza ca sa se apropie de tine...