Sa fiu sincera nici mie nu imi place stilul Emo! E stupid si doar pentru tocilari si de aceea nici mie nici tie nu iti place! Ramii cu stilul tau perfect nu cu cele care nu te impresioneaza!
Vezi pe cine faci tocilar ai inteles?! Tocilarii sunt manelistii ca voi. Draga mea, fa un bine omenirii si du-te si dormi
Ai grija pe cine faci tu tocilar ca intru prin calculator si te iau la bataie fato du-te dracu si aruncate in dunare omenirea n-ar avea nevoie de tine esti o irosinta pentru noi toti
Da aici ai dreptate dar acee era pareare mea fiecare are o alta parere
Normal ca ti se pare ridicol daca asculti manele EMO este un still de muzica se diferentiaza de pe imbracamine stil, frizuri etc
Mie nu-mi place pentru ca nu se potriveste cu personalitatea mea
Emo nu este un still :* `! Emo este un fel de a fii. Majoritatea dintre Noi Cred ca Emo e doar un stil`! Da nu e asa Daca nu iti place stilul emo nu trebuie sa il caracterizezi ca fiind un stil ridicol `! Oricum Fiecare cu parerea lui` .
Mie mi se pare ciudat. Adica la aspect pare "cool" dar la ce trebuie sa faci e cam nasol. si spun chiar daca eu am facut unele chestii d`ale stilului emo [ gen fumat, taiat vene ] dar mi se par nasoale si sincer eu nu vreau sa fiu emo!
In primul rand emo e un gen de muzica.
presupun ca te referi deci la copiii scene. nici pe mine nu ma impresioneaza dar fiecare are dreptul la stilul propriu.
In primul rand sunteti niste cocalari idioti si in al doilea rand daca iti place stilul emo nu inseamna ca esti emo si stilul emo nu e un gen de muzica pentru cei care nu stiiu e super tare sa fii emo pentru ca te deoseesti de ceilalti oameni si cei emo sunt mai sensibili voi sunteti niste aurolaci habar n-aveti in ce va bagati mai bine fatuco(flory) n-ar fi trebuit sa postezi intrebarea asta ca daca te cunosteam sa mor eu de nu te bagam in spital
Sa fim sinceri majoritatea de pe acest site nu stiu ce e ala un emo!
Stilul emo e "cool" [pe termenu vostru] Numai ca unii nu inteleg asta. Cred ca un emo e dus cu pluta...din contra emo sunt cei mai realisti!
Sincer stilul emo e chiar fain adica la aspect dar la ideea de emo nu stiu sincer daca mar atragea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: