| flory9787 a întrebat:

* Voua va place stilul Emo? De ce va place si de ce?
< Mie una nu este un stil ridicoll laughing >

Răspuns Câştigător
| ingerashdrag a răspuns:

Sa fiu sincera nici mie nu imi place stilul Emo! E stupid si doar pentru tocilari si de aceea nici mie nici tie nu iti place! Ramii cu stilul tau perfect nu cu cele care nu te impresioneaza!

| TarjaTurunen a răspuns (pentru ingerashdrag):

Vezi pe cine faci tocilar ai inteles?! Tocilarii sunt manelistii ca voi. Draga mea, fa un bine omenirii si du-te si dormi

| FloRyX002 a răspuns (pentru ingerashdrag):

Ai grija pe cine faci tu tocilar ca intru prin calculator si te iau la bataie fato du-te dracu si aruncate in dunare omenirea n-ar avea nevoie de tine esti o irosinta pentru noi toti

17 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Mie nu mi se pare ridicol. Fiecare are dreptul la propriul său stil.

| flory9787 explică (pentru blueangel99):

Da aici ai dreptate dar acee era pareare mea fiecare are o alta parere happy

| ?????????? a răspuns:

Normal ca ti se pare ridicol daca asculti manele laughing EMO este un still de muzica se diferentiaza de pe imbracamine stil, frizuri etc

| BonaMeaEUnVampirMyBabysittersAVampire a răspuns:

Mie nu-mi place pentru ca nu se potriveste cu personalitatea mea

| InfiniteInfinity a răspuns:

Emo nu este un still :* `! Emo este un fel de a fii. Majoritatea dintre Noi Cred ca Emo e doar un stil`! Da nu e asa happy Daca nu iti place stilul emo nu trebuie sa il caracterizezi ca fiind un stil ridicol `! Oricum Fiecare cu parerea lui` happy.

| biscuiteletau a răspuns:

Mie mi se pare ciudat. Adica la aspect pare "cool" dar la ce trebuie sa faci e cam nasol. si spun chiar daca eu am facut unele chestii d`ale stilului emo [ gen fumat, taiat vene ] dar mi se par nasoale si sincer eu nu vreau sa fiu emo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este cam nasol si stilul de viata cat si stilul vestimentar happy

| callie2 a răspuns:

In primul rand emo e un gen de muzica.
presupun ca te referi deci la copiii scene. nici pe mine nu ma impresioneaza dar fiecare are dreptul la stilul propriu.

| FloRyX002 a răspuns (pentru callie2):

Sa mor eu oameni mai prosti n-am mai vazut! emo e un gen de muzic? pe bune?

| FloRyX002 a răspuns:

In primul rand sunteti niste cocalari idioti si in al doilea rand daca iti place stilul emo nu inseamna ca esti emo si stilul emo nu e un gen de muzica pentru cei care nu stiiu e super tare sa fii emo pentru ca te deoseesti de ceilalti oameni si cei emo sunt mai sensibili voi sunteti niste aurolaci habar n-aveti in ce va bagati mai bine fatuco(flory) n-ar fi trebuit sa postezi intrebarea asta ca daca te cunosteam sa mor eu de nu te bagam in spital

| Lexiix a răspuns:

Sa fim sinceri majoritatea de pe acest site nu stiu ce e ala un emo!
Stilul emo e "cool" [pe termenu vostru] Numai ca unii nu inteleg asta. Cred ca un emo e dus cu pluta...din contra emo sunt cei mai realisti!

| FloRyX002 a răspuns (pentru Lexiix):

Da ma dar sunt niste retardati generatia asta

| Lexiix a răspuns (pentru FloRyX002):

Nu. Gresit. Am trecut prin asta. stiu ce zic.

acum is rockerita. e mai bine bineinteles

| yemo333 a răspuns:

Sincer stilul emo e chiar fain adica la aspect dar la ideea de emo nu stiu sincer daca mar atragea tongue