anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vr sa ma ajutati si pe mine in urmat situatie.Am cun un baiat pe care il iub tare mult.Chiar daca a fost o rel de o luna m'a facut sa ma simt iubita si sa uit de toate, s-a purtat ff frms cu mine si mi-a acc orice traznaie pe care o mai faceam. Iubitha in sensul ca nu si'a batut joc de mine si nu a avut chef de glm(timp de o luna). Incepand cu trc zilelor am inc sa ne certam din banalitati:ba ca lui ii plac cretele, ba ca nu stiu ce. I-am acc multe chiar si serile in care ma suna beat si incepea cu glm prostesti. Tineam mult la el si nu puteam sa dau cu piciorul unei relatii care timp de o luna a mers excelent.Ma gandeam ca totul se va remedia si vom fi ca la inc.Pana intr-o zi cand am inc sa ne certam din cauza unei fete pe care eu o cun de cv timp si cu care eu avusesem un conflikt mai demult. Mi-a sps caa cun si ca e tare simpatik si stiind ca e din oras cu mine m-a int daca o cun.Atoonci i-am sps ca da si ca ma enervea si sarputea sa ma i-au de ea. Dupa ce i-am sps asta a inc sa tipe la mine si sa inceapa cu reproshurile cum ca sa nu ma i-au de ea ca ne certam noi chestii din astea.sadsadsad. M-am simtit oribil in ziua aceea dar sincer imi dadusem seama ca il iub.Si nu stiu cum am reusith asta(probabil ca se purtase prea frms pana atunci). Asha si cum sp... Dupa aceea totul a inc prost ne certam din ce in ce mai mult si intr-o seara a inc cu niste intebari stupide care sincer m-au deranjat.Si dupa aia prin sms-urile alea l-am int si eu daca el simte cv pentru mine si mi-a sps ca daca n-ar fi simtit cv n-ar fi mai stat cu mine. Dupa iar a inc el cu int si am inc sa ne certam.Am tinut-o in cearta cam 10 min incontinuu si apoi l-am int eu cum ramane cu noi 2 iar el a sps ca nu stie.Atoonci eu i-am sps daca e sa ma anunte si pe mine.In seara aceea nu mi-a mai sps nimic. A doua zi eu eram curioasa sa vad si ca sa nu-l int direct ca sa nu crd ca's obsedata d el i-am sps ca mi-a cerut altcineva prietenia si cu toate ca tin la el sunt dispusa sa ma combin numai sa il uit.Si el mi-a sps sa ii sp DA.Deci in ziua aia n-am mai avut chef de nimic. Dupaia a vb o pr cu el si i'a sps ca numai vr sa stea cu mine(chestii din astea)Si acum problema e urmat ce ar trebui sa fac? cum sa-l uit? ar trebui sa mai vb cu el? Funda la cel mai bun raspsadsadsad

2 răspunsuri:
| EuphoricEyes a răspuns:

Mai bine nu te complica.Daca a fost atat de nesimtit si s-a comportat asa,spunandu-ti lucruri care sa te faca sa suferi,eu zic ca nu merita! Sunt destui baieti pe lumea asta,vei vedea ca vei gasi unul care merita cu adevarat... poate nu chiar acum, dar sigur vei gasi!winkingMergi inainte cu capul sus, ca o adevarata luptatoare! Succes! P.S Eu nu as mai vorbi cu el! Ii va parea rau pentru ceea ce a facut dupa un timp si va vrea sa revina din nou la tinetongue. Sper ca te-am ajutat!happy

| mihairacu a răspuns:

Uita-l nu merita sa te consumi.