Bună, Elena !
Ştiu, e foarte dureros ca persoana iubită să se schimbe atât de mult.
Şi eu am fost pusă într-o situaţie asemănătoare de curând, doar că în cazul meu situaţia a fost mult mai încurcată , dar cu ajutorul prietenilor am trecut peste, deşii am suferit enorm.
Vezi tu, comunicarea le rezolvă pe toate.
Ştiu că ţi-e greu, dar totuşi ai putea încerca să vorbeşti cu el.
Fieare dintre noi merită să ştie adevărul, nu numai ceea ce îi este mai uşor persoanei respective să spună.
Încearcă să discutaţi face to face. Nici la telefon, nici pe mess, doar faţă în faţă aţi putea lămurii anumite lucruri .
Există şi posibilitatea ca lui să-i fie ruşine pentru ceea ce a făcut şi tocmai de aceea, nu mai vrea să te rănească Nu ştiu ce să zic...
Oricum, doar voi doi puteţi ştii dacă relaţia voastră ar mai putea avea o şansă.
Dacă nu, n-are rost să te amăgeşti.
Fiecare dintre noi îşi va găsii în cele din urmă persoana potrivită, dar până atunci nu dispera .
În viaţă nimic nu este întâmplător, iar dacă ai reuşit să înveţi ceva din toată povestea asta, cu atât mai bine.
Baftă !
Buna Elena! Sincer imi pare rau sa aud astfel de povesti care la inceput par desprinse din povesti iar pe urma se schimba total.Nu consider ca tu sau el ati gresit mai mult in relatie insa ar fi trebuit sa vorbit la momentul potrivit si sa va spuneti in fata ce nu va convine unul la altul,sa comunicati, sa fiti in afara faptului ca erati iubiti si foarte buni prieteni!
Insa daca tu spui ca acum vrei sa-l uiti nu stiu ce sa spun... poate ca si l te-a iubit si poate ca te mai iubeste, indicat ar fi sa clarificati totul si pe urma sa vedeti ce si cum.Insa uitarea persoanei iubite este foarte grea, veri avea parte de multe momente in care te vei gandi la el si iti vei aminti de el insa cu ajutorul prietenilor apropiati care iti vor fi alaturi dar si al timpului ca odata cu trecerea lui toate ranile se estompeaza, dar niciodata nu se vindeca cu adevarata!
Sper sa poti sa ai puterea sa mergi mai departe daca nu va mai exista nici o cale de impacare:*! Baftaaaa