Daca el te iubeste mult te va ierta......atunki cand iubesti ierti orice..mai ales pentru ca tu ia-i spus ceva din gelozie...tu ia-i demonstrat ca il iubesti.incearca sa ii spui ca nu o sa mai faci niciodata. sper ca te-am ajutat.
Mi-am cerut scuze de mii de ori, dar nu a vrut sa ma ierte sa si jurat k nu mai ma iarta, dar el tot tine la mine a postat asta si pe fb lui ... offf
Faca asta si din orgoliu nu ca l-ai fi suparat asa tare
Acum cunosti caracterul lui. Daca face asta acum cu tine, cu cat mai mult o va face si daca vei inainta in relatie cu el.
Tine minte ca un om daca nu este schimbat inainte de a intra intr-o relatie, cu cat mai mult nu se va schimba dupa aceea.
Spune-i ca nu vrei un baiat cu o asemenea manifestare -cu un asemena caracter. Sau vrei? Este alegerea ta.
Adolescenta nu este varsta cand sa te indragostesti de cineva. Dragostea adolescentina este ca dragostea unui catelus. Adica este imatura. mai tarziu va deveni o viata de caine. Alegerea este a ta.
Tu ai nevoie mai intai sa ajungi la maturitate. Adica sa ai cel putin 25 de ani, si apoi sa te gandesti sa iti intemeiezi o familie. Nu alerga din floare din floare. Trebuie sa mai astepti. Altfel, nici la 25 de ani nu vei avea o familie. Ba mai ult, la cand vei ajunge la varsta aceasta inima ta va ajunge nu mai putin ca un hamburger -tocata de tot din... dragoste...
Sună-l acum! Dacă te iubește, cum spune, e imposibil să nu te ierte sau să nu te înțeleagă. Eu știu că atunci când un om iubește cu adevărat face tot posibilul să fie cu persoana iubită chiar dacă apar dificultăți. Două persoane care se iubesc trebuie să aibă încredere una în alta.
Buna. E relatie virtuala? V-ati vazut vreodata? Trecem cu vederea.
Cum o fi, asa o fi, dar. daca tot vrei sa rezolvi problema, ar trebui sa ii zici ca au fost cuvinte spuse la nervi, si ca erai intr-o pasa proasta. Daca tot nu merge si nu merge, pune o poza cu numele lui si langa "iarta-ma" : [numele lui], te rog, iarta-ma !
Luati-va numerele de telefon si suna-l. Asa..cand ii explici, poate sa inteleaga. Pupici.:*