| andreeutza26 a întrebat:

Buna TPU... vreai si eu niste statusuri gen"Intotdeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baieti nu au reusit sa treaca dincolo de forme, s'au hotarat si fetele sa nu mai treaca dinkolo de portofele" sau "Parfumul meu in bluza ta si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare ea din viata ta"... cele mai frumoase funda:X

Răspuns Câştigător
| iKaede a răspuns:

Viata e scurta...incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti...winking
>>Intelege odata, am o viata prea ritmata...Nu ca nu incapi in ea.Dar deja e greu si asa
X [~_~] See the world in a pink way [~_~] :X
Cand gulitza ta ma pupa.
Dulce si catifelata love struck
Eu ma fac un pufulete.
Si ma`Nmuoi ca un buleteblushing
! Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''... Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind Care te saruta pe frunte Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit Care in prezenta prietenilor te ia de mana Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu
Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi