1. Mi-e dor sa te ascult si sa ma asculti cum bat campii si rad, fara oprire, ore in sir. Mi-e dor sa ma gandesc la tine inainte sa adorm. Mi-e dor sa inchid ochii si sa visez. Mi-e dor sa indraznesc. Iar cel mai dor imi este sa ma tii in brate.
2.Cu timpul ...Iti dai seama ca nu viitorul era cel mai frumos ci momentul pe care il traiai atunci
3. Mi`e dor s` te privesc fara s` spun nimic. Mi`e dor s` numar secundele un pic cate`un pic
4.prietenia inseamna rasete, dar si lacrimi, bucurie dar si tristete. ceea ce ramane constant.sunt cei pe care ea ii leaga.prietenii.
5. O zi pierduta este o zi in care nu ai ras!"
6."¦ Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta! ¦""
7. Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
8.Moare cate putin... cel ce evita pasiunea, cel ce isi distruge dragostea, cel ce nu se lasa ajutat... cel ce evita emotiile ce fac ochii sa straluceasca, oftatul sa surada si sufletul sa vibreze.
9.Desii facem parte din lumi diferite, avem o singura amintire a aceleeasi povesti!
10.Prietenia este o haina valoroasa care se curata când se murdareste, nu se arunca la prima pata.
Sper sa-ti placa:*:*
Sunt mai mult de zece sper sa iti placa
InGErAsH` din Cer PikAT ochiI` TaI m`au feRMEkatH; X DinTr'O SinGuRA PrIviRe M`Ai fACuut` A tHA iubire`; x!
mi-am deschis agenda` la capit0lul` EX tu esti cap de liSta la minciuni cu` te iubesc`.
Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;| Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]
"Cand Esti prea singur...si camera E goala Cand Esti prea trist si noaptea tE-ncOnjOara Si-n jurul tau E O linistE cE doare Auzi O vocE-n cEt: "Da MuZiCa MaI tArE"
Iubeste`ma de`ti plac asa cum sunt. Chiar daca uneori gresesc. Ba te cicalesc, ba nu scot niciun cuvant. Dar cu toate astea, te iubesc
● Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restul`... Dar felu` ei de`a fi...Atat de diferita; x! Te`a facut s`o iubesti. E chiar deosebita ●
O faTa speciaLa`.; x.Nu intaLnesjti la Orice pas`. Cand Nu mai ai speranTse`. Ea te scOate din imPas`
Iti spun pentru` a mia oara : fiecarE zi cu` tine` este extraOrdinara
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc. Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc
Nuu` mai visa frumos, realitatea este rece
Nu conteaza gura lumii Doar pe El il iubesc.indiferent cum ar fi...
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii. tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotul
* Par mereu nocenta si copilaroasa...Asa toti imi cad in pLasa! :X *
"! Cne ´åpåre dimineåtzå ´cu fl0ri Lå ´ uşå? şi spune. mereu ´Iårtå-må ´påpuşå! "
Mai stii? Iti placea sa o vezi razand. Ea tot cu zambetul a ramas, tu tot cu ea in gand!
♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.
"Si chiar daca n`am fost prima. stii si tu, sunt singura care conteaza!"
• E atat de frumøs sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumøs sa øftezi dupa primul sarut :-
● Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
Ai mintit prea mult, cine crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos, ea nu vrea sa te mai vada. : -J
Indiferenta doare cel mai tare, nu trebuie sa spui nimic doar sa tratezi persoanele care ti-au gresit cu indiferenta si le dobori treptat...
Ce simt cu tine. nu am simtit niciodata e un sentiment ce incepe sa`mi placa
♥. Am crezut in tine. am crezut in Noi. Si-am crezut ca langa Tine sunt invingator! Am crezuT in vise. Am crezuT in sanse Dar toT ce mi-am facut sunt. iluzii false`
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi. Îţi pare rău. şi mie. da nu te mai vreau înapoi. •°
♥. O toamna ne-a legat. O iarna ne desparte. cu toate intr-un timp pana nu se mai poate. Ai fost odata tot. lumina pentru mine! Voi incerca sa las, sa vina de la sine !
T0 tacii! eu tac... Tu`mi sp0I ca`s fr0m0asa![] eu`tI sp0n! Ia`ma pr0stule de n3vasta`!
orice s`ar intampLaa ` noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Crede-ma. Nu vei regreta
>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o
A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future