| Meryemmmmmmmmmmmmmmm a întrebat:

vreau ca anul asta sa am prieteni adevarati.Adica eu nu prea am prieteni sunt mai timida iar fetele populare nu vor sa ma imrietenesc cu ele.Am prietene dar nu sunt prietene adevarate,ele ma lasa balta cand nu mai au nevoie de mine si cand au nevoie de ceva de la mine se comorta cu mine ca fiind cea mai buna prietena a lor. Unii baieti din clasa rad de cum arat de greutatea mea, de inaltimea mea ca sunt cea mai inalta fata din clasa, sunt intra 6 si am 1.60 sad sad.Si vreau sa le arat ca nu-mi pasa dar nu-mi pot controla emotiile.Ce ar trebui sa fac? Crede-ti ca daca voi incerca sa fiu mai respectata nu voi mai pati asa? Si cum pot sa am prietene adevarate? fara sa ma barfeasca.Eu incercam din rasputeri sa am prietene, ii aparam ii faceam sa rada imarteam dulciurile cu ele dar tot nu ma placeau.Ce trebuie sa fac? dau funda la cel mai bun raspuns

1 răspuns:
| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Stai calma e bine ca esti inalta o sa vezi ca peste 1 an 2 s-ar putea sa fi printre cele mai mici fete din clasa. Vrei prieteni adevarati uitate cu cine poti vorbi direct si fara emotii.Cine vine sa te intrebe ce mai faci si cum o duci. Gandeste-te cui poti sa ii ceri un pix sau o foaie stiind ca o sa iti dea in urmatoarea secunda.Si cu fetele populare nu ti-as zice sa te bagi alea sunt niste cotofene jucand lacul lebedelor.Una mai perfecta ca cealalta dar toate proaste botina.