| Lav999 a întrebat:

Vreau cat mai multe statusuri pentru facebook cat se poate de noi. Nu contează categoria.

1 răspuns:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy

Nu aştepta MINUNILE! Mai bine ajută la împlinirea lor!batting eyelashes

Şi zâmbesc. dar n-aveţi voi idee câte strigăte de ajutor se află în spatele acelui zâmbet fals. happy

Şi de azi înainte nu o să-mi mai pun încrederea într-o persoană care nu merită :].

Fi indiferentă, şi învaţă să urăşti. că în viaţă, degeaba iubeştiwinking.

Totul se intampla cu un motiv! ♥

Într-o relaţie este nevoie de încredere şi de iubire, nu de minciuni şi amăgirewinking!

Şi uneori mă gândesc că poate cele mai scurte momente din viaţa mea au' fost şi cele mai frumoase happy!

Şi m-am hotărât de azi nu mă uit înapoi, privesc spre viitor şi zâmbesc! happy

Nu plânge că ai greșit`! Zâmbește, cu cât faci mai multe greșeli cu atât înveți să fi mai puternic/puternică puppy dog eyes

Poate că par dură şi de neclintit, dar sunt şi eu om şi simt! oh go on

M-am săturat să aud '' îţi vreau binele; meriţi tot ce-i mai bun '' şi daca-ntradevăr merit asta, de ce mereu sunt rănită, tocmai de voi ăştia, care spuneţi lucrurile astea?! happy.

Şi eu pot juca teatru', şi eu pot să păcălesc oamenii care îi iubesc! Dar ...roata se întoarce...şi în primul' rând eu la asta mă gândesc! happy

Şi în viaţa nu' te baza pe ' prieteni ' când simţi că o să cazi, cică or să fie lângă tine, or să fie să-ţi dea una să cazi de tot happy.

Şi în viaţa fiecăruia vine o perioadă când nu mai înţelegi nimic,tu, doar trebuie să dai dovadă de tarie şi inteligenţă pentru a ieşi din acestă pasă proastă!

Câteodată mi'ar prinde bine o radieră pentru a şterge lucrurile urâte din viaţa mea! sigh

Zâmbeşte chiar dacă îţi vine să urli de durere, ţine capu' sus şi nu' le arăta lor că te doare, oricum o să râdă şi nu o să le pese oh go on.

Nu pune pe nimeni pe primul loc, pentru că atunci când va pleca vei realiza că nu mai ai nimic!

#. Cel mai urât sentiment să-ţi dai seama cât s-a schimbat o persoană, să vorbeşti cu' ea şi să te gândeşti ' Unde e persoană de altădată '?! happy.

Şi sunt unele persoane, chiar dacă le-ai şterge din mintea ta, chiar dacă le-ai da block pe facebook, chiar dacă le-ai dat ignor pe mess, nu poţi să le dai delete din inima ta happy!

#. Cele mai frumoase amintiri sunt şi cele mai dureroase! happy.

Învaţă să preţuieşti unele persoane atunci când sunt in viaţa ta, nu când au plecat din ea, pentru că iţi va fi greu sa le aduci.

cu toti avem povesti care nu le vom spune niciodata.

Cu un 'Buna' incepe totul.

Sunt satula de sufletele reci care vor sa-mi spuna o vorba calda.

Persoana, care iti spune adevarul privindu-te in ochi, oricat de dureros ar fi acesta - merita tot respectul!

Omul care nu are nimic de pierdut e cel mai greu de învins!

Nu poţi să treci la următorul capitol din viaţa ta, dacă încă îl citeşti pe anteriorul.

Inima femeii este un ocean plin cu amintiri!

Ironia Vietii : Sa minti pe cineva ca sa nu il pierzi. si sa il pierzi pentru ca l-ai mintit. straight face

Vreau un băiat care atunci când sunt cu prietenele să-mi şoptească la ureche, tu eşti cea mai frumoasă! ♥

Niciodată să nu plângi pentru persoana care te-a rănit. Doar zâmbeşte şi spune: " Mulţumesc că îmi dai şansa să găsesc pe cineva mai bun ca tine. "

Câteodată nu știi ce ai, dar știi că îți lipsește ceva sau cineva straight face.

Sper ca te-am ajutat cat de cathappy