anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUhappyvreau doar sa vad si parerea vostra.matusa mea are 29 de ani si este casatorita de 5 ani. mie nu mi a pasat vreodata daca are de gand sa faca copii sau nu e treaba ei. dar acum, de 2 ani in coace are o catelusa bishu pe care o iubeste zice ea"ca pe un copil"si mai zice ca daca o are pe ea nu mai are nevoie de copil.mereu zice ca ii e frica sa faca copii ca nu vrea cezariana ca nu prea normal ca o sa se ingrase.intr un fel o inteleg dar totusi acum nu si da seama dar ma gandesc ca mai tarziu o sa i para rau.desi o iubeste asa mult pe catelusa mi se pare exagerat ceea ce face ea si eu iubesc animalele dar ea exagereaza.doarme cu ea in pat, ea nu mai manaca ca sa i dea catelushei totul o striga "mami"si o ia cu ea peste tot(poate asta n o sa vi se para ciudat dar voi nu stiti cum reactioneaza daca zici ceva despre puiu ei e in stare sa te bata)inca o data nu e treaba mea ce face ea dar totusi vi se pare normal ce face? o parere va rog fundahappy

Răspuns Câştigător
| AncutsaAlexutsa a răspuns:

Sincer

Acum ca tot ai pus intrebarea asta.

Nu este deloc normal ce face ea O intelegem ca ii este frica de cezariana si nu cred ca o femeie vrea sa fie grasa Dar totusi O familie are nevoie de un copil sad. Macar daca nu face unul. daca nu e sange din sangele ei sa adopte unul fiind ca sunt atatia copii fara case, fara parinti, fara familii

Ar merita happy Si poate ar ajunge sa il iubeasca ca pe copilul ei happy

1 răspuns:
| katy_3282 a răspuns:

Nu e normal, nimic nu poate inlocui un coplil! Poti sa ii spui parerea ta insa decizia e a ei!