Cand citeam intrebarea ta ma regaseam pur si simplu...si eu sunt la fel. numai ca eu am 1.62 si 45 kg. da sunt slaba si e super nasol. orikat as manca nu ma ingras...
Ier ieram pe afara si niste tipe strigau dupa mine ANOREXICO SLABANOAGO.
Sa revenim la tine: fetele alea te barfesc pentru ca sunt invidioase pe tine...Mereu te vad cu ceva si te barfesc stiu cum e crede-ma dar nu trebuie sa le bagi in seama.Fa-ti prieteni si vb cu ei fata de ele sa se oftice ca ai si tu prieteni
Mu lt succes
Si ce vrei pana la urma? ignoranta e cea mai buna prietena a mea. si eu fac parte dintr-o astfel de familie, la mine fetele nu ies prin cluburi sau umbla noaptea pe strazi. dar sunt multe cu barfa. si ori le ignor, ori daca intrec masura le flocai! ce sa zic, si eu sunt slabutza, dar ce sa facem. dar daca nu te-a vizitat scufita rosie inca, stai linistita, o sa ingrasi si altele dupa vizita! sper ca te-am ajutat! pup!
Buna, vreau sa-ti spun ca gandesti foarte matur cu toate ca ai 12 ani si esti copilaroasa) de fapt si fetele acestea de care spuneai mai sus fac parte din copilaria ta, posibil ca si in anii de copilarie -adolescenta a mamei tale sa fi fost asa persoane, e un lucru obisnuit ca unele sa se dezvolta fizic mai repede dar uita sa se dezvolte si mintal )) te sfatui sa iti gasesti niste persoane cu care sa ai interese comune care te-ar putea sustine si intelege.
Iar pentru ca aceste fete sa nu te mai tachineze prebuie sa le arati ca esti destul de puternica pentru a le infrunta )))
bafta tie
Pe bune nu va mai plangeti ca sunteti slabe! Eu am 14 ani, 1.60 si 40 de kg
Itsy. Ăsta e adevărul. Nu contează chiar aşa vârsta!. Înălţimea contează.şi ce? Ţi se pare că eşti-sunt chiar aşa bine? Mie nu, mai trebuie să iau în greutate