| mirunaoana a întrebat:

vreau niste statusuri de genu : fa ce vrei dar daca pleci acum nu vei mai avea nici o sansa sa ma ai iar langa tine... va rog am nevoie urgent funda+vot

Răspuns Câştigător
| Bombonyci_Lauriky_1996 a răspuns:

1.Ea ar fi lasat totul pentru tine ca sa fiti fericiti si sa va fie bine
2.Eu ti-am alergat prin vene, ti-am suflat cu dor prin gene, eu ti-am alinat sarutul, ti-am iubit necunoscutul, am fost zmeul tau mereu, sa ma tii in vant nu-i greu, n-ai stiut sa tragi de sfori, am cazut de mii de ori…
3. Vreau sa-ti demonstrez ca pot merge mai departe si fara tine. Sa-ti dai seama, mai exact, cine a pierdut pe cine
4. Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face…
5.Intro lume in care ne iubim si tu ma stii ma ai, ma ai, iar eu... eu te privesc si nu mi'ajunge, te simt si nu ma satur, te am, si te mai vreau... te iubesc.
6.Nu uita... candva ne vom revedea si ne vom aminti lucrurile pe care le faceam cand eram doar 2 copii...
7.Am vrut sa plang dar cineva mi-a furat lacrima, am vrut sa rad dar cineva mi-a furat zambetul, am vrut sa iubesc dar cineva mi-a furat inima, am vrut sa mor dar cineva mi-a furat curajul.
Ii ignoram pe cei care ne adora dar ii adoram pe cei ce ne ignora... ii ranim pe cei care ne iubesc si... ii iubim pe cei care ne ranesc.

sper sa-ti placa big grin big grin big grin big grin nu stiu sigur de care vroiai big grin

0 răspunsuri: