| dayanablackk a întrebat:

Vreau niste statusuri gen:"M-am schimbat si nu mai accept ca nimeni sa-si bata joc de mine"

2 răspunsuri:
| Shado15 a răspuns:

Te urasc fiindca inca tin la tine. idiotule>!

Am sa trec si peste asta, ce va fi, va fi.Am sa strig iar ‘Asta-i viata’ e si maine o zi.

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar In viata Fiecare sfarsit are un nou inceput.

Nu vei sti niciodata ce s`a intamplat de fapt. Daca te-am uitat sau doar ma prefac!

Spun ca nu`mi pasa, ba`mi pasa sa stii. Spun ca o sa plec azi, dar o sa ma`ntorc intr-o zi.

Spun ca nu mi`e dor, sincer mi`e dor. Spun ca sunt ok, dar de fapt nu mi`e usor.

Nu`mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva. Mama mi-a spus mereu

sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara!

Ne privim in ochi ca doi straini ca si cum nimic intre noi nu s`a intamplat. Nu avem curaj sa ne vorbim.

Ce usor e sa ne prefacem c`am uitat. Dar ne lipseste tot ce ne-a legat.

E greu sa uiti sarutul ce ink il doresti e greu sa uiti un nume cand ink il rostesti

PahareLe sus ` shamPania sa Curgha ` RespecT pentru FeteLe Care Iau FaquT Pe Fraieri Sa PlanGa

Intr`o oarecare masura e tare sa crezi macar pentru o secunda ca ai lumea la picioare.

A doua oara n`o mai fac, mi-am bagat mintile in cap. promit ca o sa fiu cuminte de acum inainte.

pe baietii de azi, Sa-i culegi cu sacu,Si frumos impachetati,Sa-i trimiti la dracu

Nu lupta pentru cineva care nu iti da motive sa o faci
PoTsi sa pleci ma doare in cot’h[]. Baieti nu am eu? ei sunt peste totbye bye ramai cu bine vezi ca intreaba tarfele de tine…

Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna

Ai vrajeala proasta si e pacat, nu sunt genul de fata ce sare in bratele oricarui barbat, nu sunt o sfanta, dar nici-o vagaboanda,

imi plac baieti care stiu cum sa se poarte cu o fata.

Priveste-ma atent, Si poate cu regret! M-ai vazut cu el, si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca voi suferii?! Acum nu mai plang, Acum rad, Sa stii!

ii curg Lacrimi pe Obraji sad`. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza!

Deviza lumii mele este: zambeste si ataca, triseaza si castiga

Ai vrut libertate, acum o ai. :]

Cand O so` pierzi.O sa vezi ca ti`e greu fara ea… Chiar daca acum nu crezi

| Blablabla0012 a răspuns:

¦ Ezita sa crezi ca viata e trista love struck! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista blushing
Multsi imi gasesc defecte'impresii in cap.zi de zi cate un fraier se crede; x baiat de baiat.
• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •
Face pe inabordabila, e un joc ce`l face des, isi joaca bine rolul, inocenta si chip pervers
Hai ßye`ßye.Ramai ca bine.Vezi ca intreaba curvele de tine :*
Te maturizezi prea greu. Crezi ca's ma'ta sa te iert mereu?
Nu ma atinge. Nu plange. Si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea.
Cand toti prefacutii se prefac k stiu: ridica degetu mijlociu!laughing
N`am dor de casa ca nu m`am pocait. Sh lasa`ma frate sa rulez linistit. :d
Nu laSa` nimiC Sa te doboare`. gandeste-te Ca totul` e doar o Simpla incercare`. e greu`. O simti` pe pielea ta`. da` poate in aCel mOment` e mai bine aSa`!
Sa nu crezi tot ce auzi. Sa nu faci tot ce poti. Sa nu spui tot ce stii. Sa nu dai tot ce ai!"
Cand visele devin realitate.O sa vezi cu ochii tai daca se poate.¦
Trec drept prin viata, si sunt mandra de trecut.
Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu, trec peste tine daca nu am incontrobatting eyelashes
Intai trebuie sa inveti regulie jocului si apoi trebuie sa joci mai bine ca toti ceilalti