| valentin54 a întrebat:

Vreau niste subiecte de discutie cu o fata ne-am cunoscut la un festival rock.Si nu e prea vorbareata. As vrea niste exemple. Funda

Răspuns Câştigător
| Roberta1314 a răspuns:

Umm.Pai,deobicei,daca nu va cunoasteti de mult timp, nu sunt foarte multe subiecte pe care sa vorbiti/discutati.-- si chestia asta deoarece nu va cunoasteti foarte bine.

Dar, totusi, exista cateva, de obicei cele mai bune pe tema unei posibile relatii mai indelungate de cunoastere.
Si aceste cateva sunt:
1.Incearca sa afli ce ii place sa faca, cum isi petrece timpul liber, apoi dezvolta aceste subiecte, in cat ea sa devina interesta sa vorbeasca cu tine.
2.Incearca sa introduci si informatii despre tine in toate aceste conversatii.(ps astfel o sa tina conversatia mai mult)
3.Prefa-te sau chiar, incearca sa fii interesat de ce i place, ce zice.
4. Povesteste i cat mai multe intamplari palpitante.(fetelor le place)
5.La sfarsit, cand deja va cunoasteti cat de cat bine, incearca sa o mai inviti in oras, sau "afara".

Sunt cateva sfaturi, sper ca te vor ajuta.

Baftaa!

2 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Ai ales un raspuns castigator ma bucur ca te-a ajutat voiam sa mai adaug faptul ca o femeie vrea sa fie ascultata, daca te prefaci interesant vei obtine multe de la ea dar o femeie care te iubeste o sa te asculte ea pe tine cand vorbesti ma rog nu o sa fie prea atenta ci cu gandul la ce ii vei face

| Iuliiaa1 a răspuns:

O intrebi daca are frati surori si daca is mari sau mici, daca ii e greu sa supravietuiasca cu ei si aici trebuie sa continui tu, ce zodie e, daca asculta numai rock sau ce melodii ii plac daca tot v-ati intalnit la un concert rock. Cum i s-a parut concertul... Nu stiu chestii din astea, ce ar vrea sa faca pe viitor, daca ii place sa stea mai mult ' virtual' decat real, daca ii plac dulciurile, nu stiu, pe unde ii place de obicei sa umble, mai povesteste-i si tu faze amuzante pe care le-ai facut cu prietenii sau mai stiu eu ce, cum e la scoala, daca se descurca ...etc. Ce tip de persoane ii plac ( mai deschise, mai virbarete, amuzante), ce tip de baiat i ar placea langa ea, daca a avut multe relatii si cam cat timp... Daca a invatat ceva din greselile pe care le-a facut de a lungul anilor, etc. Te descurci tu