anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau o descriere pentru o pagina de fb in care postez poze frumoase si chiar de ras.
Cea mai buna primeste funda!

Răspuns Câştigător
| kuchikisan a răspuns:

Buna!
sper sa-ti fiu de ajutor :
1.)Un prieten vede tristetea din ochii tai in timp ce restul se lasa pacaliti de zambetul tau!
2.)Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!
3.)Vreau o viata noua! Si de restul’ caramele!
4.)Şi când crezi că nimic nu-şi mai are rostul, apare cineva şi face pe prostul!
5.)Urasc oamenii falsi, care nu vad dincolo de aparente, oamenii plictisitori cu care nu ai ce sa vorbesti, sa glumesti, oamenii lingusitori, care iti sunt prieteni doar cand au nevoie de ceva. E chiar atat de greu sa fim diferiti?
6.)Nimic nu e pentru totdeauna. Cafeaua se răcește, fumul se risipește, timpul trece și oamenii se schimbă.♥
7.)Daca nu faci lucruri prostesti cand esti tanar, nu o sa ai de ce rade cand vei imbatrani.
8.)Paharele sus... Shampania sa curga Respekt pentru noi K i-am facut pe fraieri sa planga asta as vrea sa apara:X
9.)Si acum sa bem in cinstea noastra. Si sa tipa s-auda toti. K papusici k noi. Nu se gasesc chiar peste totwinking
10.)Nu incercati sa vedeti atzele cu care sunteti manevrati, caci papusarii sunt prea buni si prea ciudati.

0 răspunsuri: