Hey.Pai gandesti foarte bine, si ma bucur ca ai atitudinea asta.Din ce ne-ai spus tu, observ ca ai alte prioritati si bine faci la varsta asta
Stai linistita ca o sa ai timp si de astea, de relatii, iubiti.
Nu te grabi pentru ca o sa iti strici copilaria degeaba. Bucura-te de aceasta perioada cat poti tu de mult.Cred ca ai observat si tu ca unele fete din ziua de azi inca de mici cauta sa aiba iubit, relatii si isi pierd coilaria cu chestiilea astea.
Bucura-te de lucrurile pe care in momentul acesta si la varsta asta le poti face:X
Grija de uh!:*
Buna
eu cred ca gandesti pozitiv
crezi ca duce undeva relatiile la 11 ani?
la varsta ta incearca sa ti pe primul loc scoala...amicii
lasa pentru mai tarziu iubitii
ai grija ce faci cu viata ta
te pup:*
Eu cred ca gandesti pozitiv eu am 13 ani si nu am avut inca prieten(iubit)si nici nu vreau sa am pana cand nu trec la liceu, mai intai sa termin generala si dupa aia, nu ma alearga nimeni si nici nu imi pune cineva pistolul la tampla
Buna.
La 11 ani, nu`ti trebuie iubit, ocupate de scoala, familie, cu timpul o sa ai iubiti.
Gandesti pozitiv! [ am explicat mai sus ]
Ai grija de tine!
Papa
Gandesti matur dupa parerea mea si intr-adevar esti destul de mica.o sa ai ogramada de timp pentru asta peste 2, 3 ani.nu trebuie sa te iei dupa prietenele tale, gandeste-te ca tu esti mai originala pentru ca nu vrei sa fii cu nimeni de acum.te vei bucura peste cativa ani ca ai asteptat, pentru ca o sa vezi altfel lucrurile atunci.
Eu te inteleg sunt de varsta cu tine si ma intreaba baieti daca vreau sa fiu cu ei si refuz si prietenele imi zic sa zic da dar cred ca sunt prea mica nu le ascult deci sunt de parerea ta.:*