Niciodata nu-i poti multumi pe toti, asa am fost creati cu totii, la unii le place un lucru, la altii le place mai putin iar la altii poate nu le place deloc, gusturile difera de la om la om. Si aici este vorba si de cum te vede fiecare poate cel cu care ai interactionat mai mult te vede de treaba, ok, de incredere. Dar poate celelalalt care nu te cunoaste indeajuns de bine te vede figurant, superficial si mediocru. Sau poate din simplu fapt ca nu-i place de tine, ti s-a intamplat vre-odata? sunt convinsa ca da, pentru ca nu-i putem obliga pe toti sa ne accepte, unii ne vad doar calitatile, altii ne vad numai defectele si uite asa se judeca lumea. Toti avem dreptu la o opinie, nimeni nu poate fii obligat de exemplu : tu sa il accepti pe cutare, daca tie nu-ti place de el, nu-ti place si punct. Noi cu toti avem dreptu sa ne exprimam liber de aceea exista o lista nesfarsita de diferente intre oameni.
Motivele pentru care nu te suporta unii oameni pot fii [imi dau si eu cu presupusu] :
-Figurile [sunt ferm convinsa ca nimanui nu-i plac]
-Superficialitatea
-Egoismul
-Mandria [iesita din comun {laudarosii}]
-Uneori chiar si din cauza anturajului tau.
-Comportamentul [depinde cum te comporti cu fiecare in parte.]
-Personalitatea[poate nu esti compatibil cu aceea persoana si este normal sa nu va intelegeti.]
-Caracterul
s.a.m.d
Daca ar fi sa enumaram toate motivele pentru care nu te suporta unii ar fi o lista nesfarsita, toata lumea are si prieteni si dusmani. Acestea sunt relatile interumane si oricat de mult ai vrea sa schimbi nu ai cum s-o faci.
Paii unii oameni sunt foarte rautaciosi si nu te suporta din prima clipa in care te vad.Adevarul este ca lumea e foarte rea, dar tu nu ar trebui sa ii bagi in seama.Un alt motiv ar fi ca se cred superiori tie, ei cred ca daca sunt mai frumosi, mai inteligenti sau mai populari nu ai acelasi nivel ca si ei desii nu este asa.Conteaza mult caracterul unui om. Unii sunt doar invidiosi, altii se cred mareti prin faptul ca is bag joc de altii, dar nu e asa.Trebuie sa le arati ca nu pot face orice din tine. Poate ca nu te suporta si te fac sa suferi, dar va trebui sa ii faci si tu sa sufere si cea mai buna modalitate este indiferenta.Ai grija de tine!