Nu, nu ii spune direct! Poate o sa creada ca faci misto de ea... Spune-o intr-un mod mai romantic, ceva de genu: "Uite, de mult timp vreau sa-ti spun ceva, dar mi-e teama ca o sa te superii pe mine...Stii, mi imi place ca suntem prietenii asa de buni, doar ca sentimentele mele pentru tine nu sunt doar de prietenie, ci si de iubire. Stiu ca poate acum esti un pic fara glas, mai ales dupa ce ti-am zis, dar as vrea sa incercam sa formam un cuplu" si apoi, daca ti se pare ca si ei ii place de tine, o saruti.Si cam asta e.Sper ca o sa te descurci. Pupici. Bafta multa. fundita?
Nu e asa de indicat sa-i spui direct. situatia e ca, unora dintre fete le place sa-i spui mai direct. daca ea e ceva de genul fata nebuna si amuzanta, da. spune-i direct fara nici o problema fara sa-ti fie frica. si ar mai fi ceva de genul daca te-ai certa cu ea sa-i spui ca habar nu are cine o iubeste si ea isi va da seama ca despre ea este vorba.
daca tipa e mai timida si retrasa, invit-o in oras la un suc, la terasa. incepeti sa vorbiti si sa o saruti. un sarut mereu inseamna ceva pentru o fara. MEREU.
u urmareste-o intai pe ea sa vezi cam cum se poarta cu tine si apoi spune-i, ca dupa sa nu iei teapa.
pup.bafta
misauratcuviata întreabă: