| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU... vreau sa-i spun unei fete de care vb de ceva timp ca o plac dar nu stiu cum.nu ma luati in ras. vreau si eu niste idei dar sa nu para asa copilaroase. cam pentru varsta d 17 ani asa.nu stiu. dau funda...(eu idei am dar nu-s asa d sigur p ele)

6 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Bunahappy.
Skoate-o la o plimbare in parca, si spune-i "cat mi-ar place sa am o prietena/iubita ca tine.imi placi"succes:p

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Uite de la un timp am inceput sa simt ceva pentru tine si daca sentimentul e reciproc poate vom putea forma un cuplu desigur daca esti si tu de acord ptc nu stiu cand ma uit la tine sau cand vb cu tine ma pierd si nu mai stiu ce sa spun deci vrei sa fii cu mine?

| elizabeth a răspuns:

Pai mai intai da-te pe langa ea si prinde momentul cand este singura,bag-o mai intai in seama cu o intrebare ceva,, cat e ceasul'',, a! stai ca esti in clasa...''.

| PanaDeIdei a răspuns:

Poarta-te cat mai frumos cu ea, si nu trebuie sa-i spui...e mai frumos sa deduca ea singura. Daca faci aceste fapte de mult, si vrei sa treci la actiune, ei bine, mai usor ar fi la telefon sau pe mess, dar acolo cuvintele nu au asa o mare valoare. O poti intreba daca are prieten, si atunci isi va da singura seama. Totul vine de la sine, ai sa vezi. Succeswinking.

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Avand 13 asta e tot ce stiu :cheam-o intr-un loc discret in care sa fiti doar voi, fa-ti curaj si spune-i sau da-i un SMS si iti raspunde tot prin SMS. Aaaa si imi spui si mie ideile tale ca am aflat ca ma place cineva, PLS, PLS!

| Radu3333 a răspuns:

Poi ce sa iti zic...fi direct si spune-i ca iti place de ea si intreab-o daca vrea sa fie cu tine si sigur vrei primi un raspuns(Da sau Nu)