UIte...daca tipul nu e destul de suficient de copt la minte incat sa te creada, de ce sa insisti? Adica te inteleg, te simti aiurea, inca mai tii la el insa te pacalesti pe tine insuti. Tie de fapt iti este dor de baiatul acela cu care te intelegeai bine, care si el tinea la tine, cu care te simteai bine.
Te cam confrunti cu morile de vant daca tipul nu vrea sa inteleaga ca intre tine si fostul nu mai exista nimic.
Inchipuie-ti ce s-ar fi intamplat daca relatia ar fi durat ceva mai mult...ai fi suferit mult mai mult in momentul despartirii.
Pur si simplu, nu l-ai cunoscut indeajuns de bine pe individ, nu aveai de unde sa stii ca reactioneaza in halul asta.
Eu zic sa-l lasi in pace si sa-l uiti...de ce iti zic asta? Simplu, pentru ca iti faci numai rau insistand asupra unui lucru care nu se merita.
Gandeste-te si tu, din moment ce l-a crezut pe fostul tau iubit, inseamna ca nu are deloc incredere in tine din moment ce l-a crezut pe el, un tip pe care nu-l cunoaste si nu pe tine.
Nu e suficient de matur incat sa inteleaga asta. Baieti mai sunt pe lumea asta, cu care poti sa ai o relatie mult mai frumoasa decat cu colegul tau de clasa.
Eu zic ca nu se merita sa iti faci in continuare zile amare cu el, trebuie sa constientizezi ca el nu poate intelege asta. Din pacate, in viata nu totul merge dupa cum vrem noi, din pacate, relatia ta cu baiatul acesta nu are cum sa mearga dupa dorintele tale (care presupun ca sunt acelea de a avea o relatie normala, sa fiti prieteni, sa va iubiti, sa va distrati impreuna, sa faceti totul impreuna).
Asadar, te intreb pe tine. Se merita sa iti pierzi vremea cu cineva care nu poate intelege anumite lucruri si sa fii suparata, trista. Ti-ai putea-o petrece impreuna cu un alt baiat, cu care sa te intelegi mult mai bine decat cu acest coleg.
Tu nu crezi asta? Pana la urma, el nu e centrul universului tau.
DA ai dreptate cu ceea ce spui dar eu m-am gandit ca el poate a crezut ca mi-am batut joc de el. Cred ca are o parere foarte proasta despre mine. Ceea ce ma dezamageste cel mai tare este ca am avut o incredere oarba in el. NE intelegeam din priviri il cunosc foarte bine si nu ma asteptam sa ma lase si balta acolo in loc sa rezolve problema... Este un tip foarte inteligent, nu imi place neaparat pentru cum arata ca nu e vreo frumusete rara, tocmai asta ma atras la el ca este matur si inteligent.Si simt ca inca ma place dar e prea mandru sa vorbeasca cu mine. Imi pare rau pentru tot. Multumesc frumos pentru raspuns mi-a fost foarte de ajutor:*
Ok, te inteleg, il consideri un tip inteligent si matur. Nu-l cunosc, nu pot sa imi dau cu parerea despre el, insa din cele spuse de tine demonstreaza contrariul acestor lucruri. Poate ca il duce capul in alte domenii, dar in domeniul asta este 0 barat. Iti spun asta din propria experienta, fosta mea prietena a fost la fel, se supara din orice, nu vroia sa-mi vorbeasca, era mult prea orgolioasa. Chestia asta a durat mai bine de 6 luni, pana s-a umplut paharul si am rupt orice fel de legatura cu ea pentru ca am ajuns la concluzia ca este falsa si ca prin atitudinea ei isi bate joc de mine. Iar eu nu sunt bataia de joc a nimanui, nici tu la fel, nu trebuie sa-l suporti pe tip si chiar ar trebui sa-l uiti, sa o lasi balta, asta fiind cea mai buna optiune.
Daca insa, chiar mai simti nevoia sa icnerci sa-i explici o data situatia, incearca, ia-l deoparte si spune-i. Daca nu vrea sa te bage in seama spune-i pe fata "mai omule, pur si simplu vreau sa vorbesc cu tine, nimic mai mult".
Daca nici acum, dupa 4 luni, nu vrea sa vorbeasca cu tine, atunci tipul chiar nu e capabil sa inteleaga, sau nu vrea pentru ca este mult prea mandru (ceea ce este o prostie totala, nu e el cel mai destept si cel mai frumos tip din univers, o astfel de atitudine este lipsita de maturita si de o gandire rationala).
Chiar ar trebui sa eviti astfel de tipi, nu iti pot oferi nimic bun, din contra, numai stari deplorabile, te fac sa te simti aiurea, sa-ti pierzi increderea in tine.
Si de ce sa te simti aiurea cand te poti simti bine alaturi de altcineva cu care poti vorbi problemele care apar in orice relatie, cu cineva care are incredere in tine si care te asculta.
O relatie este degeaba daca nu exista comunicare.
Te rog, gandeste-te bine la ceea ce ti-am spus, gandeste la rece si lasa putin sentimentele deoparte.
Chiar se merita sa treci prin toate astea pentru cineva care nu vrea sa te bage in seama?
Nu nu se merita. Eu niciodata nu am facut gestul care l-am facut pentru el lundui apararea in fata tuturor pentru nimeni. Eu i-am explicat o singura data iar pentru faptul ca a fugit de mine cand ii explicam si na vrut sa stea locului n-am mai insistat. Odata e de ajuns. Poate ca si eu am grsit ca l-am evitat si eu foarte mult timp de abia de o luna cand am auzit ca sa luat iar fostul meu prieten de el pe motiv ca din cauza lui nu mai este el cu mine... Mam simptit pros din nou si i-am explicat si tot facandumi sperante sentimentele mele au revenit. Acum nu stiu ce sa cred. oare inca ma place sau nu... se mai uita din cand in cand la mine. Dar eu numai am puterea sa ma duc sai mai explic odata pentru ca mam simptit umilita el fugand de mine. In viata mea n-am facut asemenea gesturi pentru nimeni mai ales ca sunt foarte rusinoasa. MI-au trebuit saptamani sa-mi fac curaj sa vb cu el.
Pai acum n-ai nimic de pierdut daca inca mai simti ceva pentru el. Oamenii uneori fac gesturi stupide fara sa gasesti nicio explicatie. Din moment ce inca se mai uita la tine as putea zice ca inca te mai place.
Acum uite, cum am zis mai sus, nu ai nimic de pierdut. Nu trebuie sa te simti umilita, asta in niciun caz nu se numeste umilinta si chiar nu trebuie sa ai vreo retinere fata de el. Gandeste-te ca timpul trece si te poti trezi peste cateva luni sau chiar ani gandindu-te "oare ce ar fi fost daca as mai fi discutat cu el atunci...". Mie nu imi place sa imi pun astfel de intrebari, sunt total neplacute si pana la urma, nu au niciun raspuns deoarece timpul nu mai poate fi dat inapoi.
Eu zic ca merita incercat sa mai vorbesti cu el, dar doar o data. Cum am mai zis si in celalalt mesaj, daca nici acum dupa 4 luni nu vrea sa vorbeasca cu tine pe tema asta, atunci e o cauza moarta, din pacate.
Cu fostul tau prieten ai mai vorbi? Vorbesc de ala gelos. Eu zic ca ar trebui sa-l faci sa inteleaga ca totul s-a terminat intre voi doi si sa te lase in pace ca altfel vei avea de suferit in viitor din cauza individului. Vezi cazul de fata.
Insa revenind la problema actuala, incearca sa mai discuti cu el. Daca este matur si inteligent, vei rezolva problema, sunt convins de asta.
Multumesc frumos pentru raspunsuri chiar imi este de ajutor ce mi-ai scris:*
Sa cresti mare, daca vrei, poti sa-mi dai un mesaj dupa ce discuti cu respectivul, chiar sunt curios de reactia lui.
Sper ca o sa rezlvati problema, ar fi pacat sa nu continuati relatia dintr-o tampenie.
Mult succes iti doresc! :*
Lasa-i un biletel pe care sa-i lasi scris un loc de intalnire si ora, eventual dupa ore.Asteapta-l,daca e interesat o sa vina. Daca nu, va trebui sa inveti si sa treci peste.