anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUsad

Vreau sa imi fac o colega sa suferecrying. Acuma stiu ca o sa spuneti ca sunt rea dar nuoh go on. Ea nu stie cat sufar eu din cauza eisad. Astazi 2 colegi, prostii, i`au luat portofoliul pr >melelove struck.(Bff: )si logic ca tin la ea m`am dus sa il iau pentru ca era si niste foi d`eale noatre cu discutii prin >ore:". M`am dus dupa ei sa imi dea portofoliul si l`au aruncat prin toata scoala.Eu le-am luat si am venti in clasa. colega asta statea in spatele meu si colegul pe care`l plac era in spatele ei(deci banca unde sta BFF(a mealove struck) este langa banca unde sta colegul >ala8-) si se tineau de manacrying( ea radea si totusi stie ca`l plac nu`i zicea lasa`ma sau ce stiu eucrying. Azi el tot ii punea mana pe pieptcrying si nu stiu ce sa fac sa nu mai sufar din cauza lui si sa suefere si ea cum am suferit si sufare u din cauza eicrying. Pana azi eram cele mai bune pr. si acuam nu vreau sa o mai vad in fata ochilorcrying. M`am enervat si ma dadeam si eu baietul pe care o place si pe ea o durea fix in f**dcrying. Ultima ora am avut desenul si s`a mutat aproape toata clasasadsi ea a facut intentionat sa fie in fata luicrying si tot ii cerea linia ascutitoare o foaie un pix creion de toatecrying si cand cere se uita la mine si ma intreba ce am ddc plangcrying((((( scuze de greszelicrying dar nu mai pot plang si nici nu stiu ce`i cu minecrying. ce`i care mi-au mai citit intrebarile e C****a)

Fundoicrying

Răspuns Câştigător
| spawn_9673 a răspuns:

Cel mai bine e sa fii indiferenta...Nu tree neaparat sa o faci sa sufere!

3 răspunsuri:
| CooL_2937 a răspuns:

Pai,urmeaza-mi sfaturile si nu vei gresi:
1.Da-te la el, flirteaza; fi mai buna decat fosta ta prietena si observai trucurile si imbunatateste-le.
2. Vorbeste cu fosta ta prietena si fa-o sa se simta asa de prost de parca ar vrea sa intre in pamant
3. Daca ea vrea sa vorbeasca cu tine ignor-o si arata-ti atentia catre baiatul care il placi.
4. Daca un baiat se uita dupa tine filtreaza mult cu el, fai in ciuda fostei tale bff
5.Si daca o doare in fund ca tu te vezi cu al ei inseamna ca ei doar ii place compania celui de care tie iti place.

Scuze daca sfaturile mele nu te vor ajuta prea tare dar totusi.

| AnDy12 a răspuns:

Pur si simplu, ademeneste-l pe baiatul ala, da-te la el, zi si tu te iubesc chestii din astea si o faci geloasatongue

| brya a răspuns:

Pai este urat ce a facut. poti sa razi in fata ei si sa te faci ca nu te doare in fata ei merew sa ai un zambet pe fata si o sa vada k nu te doare si o sa inceteze sper