| TheSpectacularSpidey a întrebat:

vreau sa imi pun cercei in ureche dar nu vreau sa afle parintii.Adica exista vreo modalitate de a ascunde gaurile, sa le fac sa nu se mai vada? Daca dau cu fond de ten nu se mai vad gaurile?
PS:Nu vreau raspunsuri gen "incearca sa vobesti cu parintii sau de ce sa iti pui cercei sau alte raspunsuri fara rost.
Inca ceva:am parul scurt in parti, sus am parul mare.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Parintii oricum vor vedea asa ca mai bine cu acordul lor sa faci asta

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu ai cum sa ascunzi asta, fondul de ten nu rezolva nimic.
Doar sa le zici chiar daca pare prostesc(si incearca sa ii convingi).
Sau iti faci si gata.Si asta poate fi o varianta.

| BrokenArrow a răspuns:

De ce nu vrei ca părinţii tăi să ştie că plănuieşti să-ţi faci? Ce-i aşa mare chestie?
E perfect normal, nu-i ca şi cum ţi-ai pune unul in limbă sau mai ştiu eu unde... :/
Dacă ţi-e frică de un "nu" categoric, fă-ţi intâi găurile şi dupa aia spune-le. Nu le rămâne altă variantă decât să se resemneze cu ideea.

| Sh4Dow a răspuns:

Pune'ti cercei magnetici e mai simplu laughing big grin.

| Adde29 a răspuns:

Buna!
Si eu mi-am facut si nici nu au observat.
Pana la urma le-am zis eu happy, si ce era sa-mi faca? Ca faptul era deja consumat laughing
Si nici nu o sa se vada din cauza parului, poarta parul desprins cand esti pe langa ei
Sper ca te-am ajutat!
Apropo, nu doare mai deloc (pe mine nu m-a durut)winking

| allige243647 a răspuns:

Eu zic sa iti cumperi cercei cu clipsuri si nu o sa mai trebuisca sa iti faci gauri. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| allige243647 a răspuns:

Eu zic sa iti cumperi cercei cu clipsuri si nu o sa mai trebuisca sa iti faci gauri. Sper ca te-am jutt. Bafta!