| Anny1 a întrebat:

vreau sa imi spuneti daca in viitor voi face o balta de pescuit, si apa este cu calcar dauneaza? tin sa mentin ca voi pune in special Crap.Va multumesc pentru raspunsuri :*!

Răspuns Câştigător
| Ozanaf a răspuns:

Pesti nu sunt afectati de calcar.

6 răspunsuri:
| clauX a răspuns:

Nu. nu va dauna cu nimic si pestele nu va pati absolut nimic
ba chiar va creste mai mare din cauza calcarului. ce am spus mai sus e adevarat. funda plz

| OmuMinune a răspuns:

Da intrebarea asta chiar isi are rostul aici in categoria ADOLESCENTI.
Pari un om extrem de atent de la prima vedere... Bun dar hai sa te ajut cu problemele tale de adolescent sa-ti faci o baltastraight face laughing. Nu apa cu calcar nu are un efect negativ da de unde scoti tu apa cu calcar vrei sa torni din robinet?laughing

| Anny1 explică (pentru OmuMinune):

Uite haide sa-ti spun cum sta treaba daca vrei sa vorbesti serios vorbeste nu am chef de papagali oke? 2. sunt adolescenta nu adolescentwinking3. tata mi-a cerut.4 nu vreau sa torn din robinet ci exista un izvor unde exista calcar.5 MULTUMESC DE PARTICIPARE DAR MAI BINE TACEAI DIN GURA happy! La revedere!

| OmuMinune a răspuns (pentru Anny1):

Haide nu te supara :* da intrebarea asta nu isi avea rostul la categoria adolescenti si trebuia sa dai toate detaliile in intrebare ma refer la izvor si cum am zis nu dauneaza calcarul delocwinking Scuza-ma daca tea-m suparat:*

| Anny1 explică (pentru OmuMinune):

Nu m-am suparat doar ca nu am o dispozitie prea buna.si crede-ma ca nici eu nu prea stiu atatea detalii.si.P.S. nu am vrut sa fiu chiar atat de dura.imi cer scuze si eu:*:*:*

| OmuMinune a răspuns (pentru Anny1):

Ma bucur ca nu esti suparata :* o seara palcuta in continuarebig grin