Dupa parerea mea ar trebui sa mai adolti acest subiect cu el si sa ii explici clar ce ai pe suflet. Si degeaba spune ca baietii sunt asa. E adevarat ca vorbesc intre ei despre fete etc, dar nu se uita la fete pe profiluri toata ziua. Si cei fara iubite nu se uita la fete pe profiluri tot timpul. Adica oricine se mai uita la poze si mai da like-uri, dar nu tot timpul. Asta e parerea mea si daca atitidinea lui te deranjeaza eu spun sa pui stop relatiei. Adica daca nu te intelege si e nepasator. Pentru ce sa mai continui?
Esti o fata buna! E normal sa fii geloasa, chiar si fara motiv, pentru ca il iubesti. Si eu faceam acelasi lucru ca si el, si vrei sa stii de ce? Pentru like-uri, dadeam cereri, si imediat ce le aveam acceptate, le dadeam like-uri si com-uri, si le primeam inapoi, si asa am reusit sa fac sute de like-uri. Nu spun ca si el face acelasi lucru, vreau doar sa-ti deschid ochii, sa-ti dai seama ca el face asta cu un motiv nesemnificativ, care nu ar trebui sa te ingrijoreze. Eu zic ca ai exagerat un pic, si ca nu e asta un motiv real pentru a proceda cum o faci tu! Conlcuzia? Imacienteaza-te atunci cand o sa ai de ce! De obicei voi faceti asta pe dos. Atunci cand el chiar va fi interesat de vreo fata, n-o sa-ti mai dai seama!
Eu am un amic care chiar tine la o fata,si mai da cereri si like-uri aiurea,pentru ca "arata bine prietena mea,dar si ele arata",pur si simplu,cand vede o fata frumoasa da like, cerere de prietenie, dar el dupa cum am zis, tine la o fata care e si frumoasa, si cu caracterul pe care il atrage.Multe pot fii frumoase,dar sa nu aiba caracterul pe care il vrea baiatul respectiv,si caracterul sa faca diferenta cu care fata o sa fie,cu care o sa ramana,si asa mai departe.
Daca tine la tine,nu o sa renunte,stai linistita,inca nu e motiv de ingrijorare atunci cand face flirteaza cu altele, prin mesaje, apeluri, fata in fata, etc. atunci o sa fie motiv de ingrijorare.
Vorbeste cu el...
Poate o face din obisnuinta. Explica-i ce nu-ti convine si atunci probabil ca o sa inteleaga cum stau lucrurile.
Intr-o relatie comunicarea este esentiala.
anonim_4396 întreabă: