| AnaEvelynna97 a întrebat:

Vreau sa incep prin a spune ca ma simt atat de pierduta crying. Sunt cu un baiat de un an, el face 19 ani iar eu am 17 jumatate.Il iubesc si ma iubeste foarte mult.Nu are nici macar pretentia la sex, deoarece stie ca nu sunt dispusa. Am trecut prin multe alaturi de el, este un baiat iubitor si harnic. Probleme au fost de la inceput, fiind primul meu prieten, tata s-a impus categoric. Am suferit enorm, dar nu am renuntat.Mama m-a ajutat mereu, vorbeste cu el la telefon, iar acum si tata accepta oarecum ideea unui "iubit". Problema este urmatoarea: mama lui este de etnie roma sad. Dar desigur, nu dinaceea cu rochii lungi tipic laughing tatal sau este moldovean. Nici macar culoarea nu-l poate da de gol laughing. Astazi din vorba in vorba i-am spus mamei, care a reactionat destul de urat, ceea ce ma scat: ca e inadmisibil, ca ea nu s-ar baga in asa ceva. Acest lucru m-a bagat de tot in ceata.Sunt foarte speriata, si ma doare foarte tare gandul de a renunta la el, iubindu-l si iubindu-ma atat. Nu pot lasa in urma atatea amintiri, doar pentru acest lucru. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat! crying

Răspuns Câştigător
| Me01 a răspuns:

Buna
Daca la început părinții tai l-au acceptat si după ce le-ai spus ca mama lui e altfel asta nu ar trebui sa schimbe nimic in relația ta cu el, pana la urma tu au sa trăiește cu el nu mama ta, daca i-l iubesti, el te Iubește, nu are pretenții la sex pentru ca inca nu esti pregătită ce nu înțelege mama ta, nu renunța la el, crezi ca gasesti unul mai bun. In ziua de asta majoritatea baietiilor după o luna 2 vor sex. Explica-i mamei tale ca nu are nici o legătura ca mama lui e de etnie Roma.
Nu renunța la el, o să-ți para rău daca faci asta

5 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Ai numai 17 ani, iubesti si cu siguranta nu va fi unica dragoste. Gandeste-te ca parintii ai poate alte ganduri privind viitorul tau decat maritisul; mai gandeste-te cum va arata relatia voastra peste 2-3 ani, cand poate vei fi studenta- eu nu cred ca la fel. Gandul la carte si la viitorul tau care, poate ca nu va fi legat neaparat de acest baiat, indiferent de ce etnie e.

| Me01 a răspuns:

Multumesc si sunt sigura ca mama ta o să-l accepte daca vede ca nu vrei sa renunți la el, in plus nu ai 15 ani, faci 18 acus, Si ca a stat un an fără să-ți ceara sex e de apreciat acest băiat, se vede ca își dorește o relație de lunga durata si are răbdare sa aștepta, mai rar asa băieții.
Ai grija de tine

| Sidonia07 a răspuns:

Draga mea, poate ai mai auzit si tu de oameni inversunati sa ramana intr-o relatie tocmai pentru ca toata lumea din jur se impotriveste (Romeo si Julieta…). Analizeaza-ti bine sentimentele, relatia si dorintele. E foarte posibil sa fie dragoste adevarata sau nu.

| KinderRM a răspuns:

Bună.

Eşti una din miile disperate că iubeşte pe unul azi şi mâine dacă dispare fără nicio explicaţie din viaţa ta, te omori. Da, păi era logic să reacţioneze aşa pentru că la ei sunt alte reguli şi maică-ta logic că nu vrea să se bage undeva de unde nu ar mai putea ieşii nici măcar cu GABORI. Ştii ce spun? Dacă tu, după un an iubeşti, e clar ce fel de iubire porţi tu la 17 ani. Pierdută? Păi de ce? Ţi-a murit copilu'? Ai alţi şapte de crescut? Eşti şomeră, nu îţi găseşti de muncă? Asta nu e problemă, este un rahat prin care trebuie să treci pentru că asta e viaţa. Când o să ai probleme întradevăr, peste vreo 5-10 ani, ce-o să faci? laughing. Patetic să crezi că la 17 ani ai probleme de acest gen. În locul tău nu aş pune prea mare preţ pe un viitor cu acestă persoană. Nu sunt rasist, chiar am prieteni de etnie rromă, doar că rromi între ei şi românii între ei. Combinaţi, nu prea dă bine pentru nicio familie.

| madisong a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea sau altfel, te inteleg.Tii la el pentru ca ati trecut prin multe impreuna si ti se pare nedrept sa ti fie luata toata dragostea doar din cauza etniei lui, dar gandeste-te :ai 17 ani.Nu o sa te mariti cu el, nici nu o sa fie ultimul baiat de pe planeta.Are 19 ani.E momentul sa se ocupe de viitorul lui si daca nu se gandeste la asta, inseamna ca e iresponsabil si nu vede in relatia asta ceva de viitor.Gandeste-te si la defectele lui, la ce iti spun parintii tai si la cum te simti alaturi de el.Succes,sper sa gasesti drumul bun :*!