| andreealc345 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu ceva. Unui baiat ii placea de mine de mai bine de un an. Problema era ca era super rusinos si ma toca zi de zi cu mesaje, iar la scoala nu scotea un cuvant. Ne-am certat de multe ori pana acum, dar acum vreo 2 saptamani ne-am certat naspa rau de tot, dar eu m-am gandit ca vine Craciunul si ca ar fi frumos sa ne impacam. Ne-am impacat si l-am imbratisat, dar stiti care-i beleaua? A inceput sa-mi pese de el. Acum ma oftic atat de tare daca nu-mi raspunde la mesaj. Parca am innebunit, nu alta. El se comporta cam indiferent, iar eu, Doamne, sper sa nu inceapa sa-mi placa de el. Stiu ca suna a telenovela, dar cu sentimentele nu-i de joaca. Va rog, ajutati-ma. Multumesc.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu e vorba de nicio telenovela, pur si simplu te-ai indragostit pustoaico.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, subconstientul tau, realizeaza faptul ca, l-ai ignorat pe baiat, cand lui ii placea de tine, iar acum el te ignora, doar ca sa te faca sa te simti cum s-a simtit el. Se cam intoarce roata... Poate ca ar trebui sa-l intrebi, de ce nu raspunde la mesaje. Acum te simti rau, pentru ca el te ignora, cand si tu il ignorai pe el. Daca vine vorba de dragoste, orice e posibil...

| andreealc345 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu m-am indragostit. Sunt prea mica pentru asta, doar ca e ciudata faza. Meh. sper sa-mi revin. Multumesc pentru raspuns.

| andreealc345 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca roata se intoarce si de asta mi-e frica. Sper sa imi revin. Multumesc frumos pentru raspuns.