Pai uitate daca mereu are un interes adica tu o ajuti mereu? ea nu te ajuta nici o data? sau mereu iti cere lucruri sau temele sau lectile etc...
incearca sa afli daca se preface cu intrebari capcana eu sincer nu cunosc astfel de intrebari dar pune pe cineva sa o intrebe ce crede despre tine pe cineva pe care ea nu stie ca tu cunosti dar in acelasi timp sa o cunoasca pe ea si asa afli daca raspunsurile sunt bune si va ajutati reciproc in toate inseamna ca este cu adevarat o prietena pentru ca prieteni la nevoie se cunosc nu? sau pune-o sa te ajute la ceva foarte greu si vezi daca vrea sau daca baga scuze paranoice sper sa ai noroc bafta
Pai am mai pus pe cineva sa o intrebe, o zis ca ma considera cea mai buna prietena, si ea o avut un BFF inainte, da acuma nu pentru ca persoana aia nu era alaturi de ea la greu, numa la bine. Spune lucruri frumoase despre mine, dar cand ne certam, spune lucruri fara sens.,, nu tin la tine,, dupa aia vine la mine si ma imbratiseaza, zice: stai te rog, eu ma supar si plec.
Eu zic ca si ea simte acelasi lucru ca si prietena, doar ca e putin orgolioasa, iar atunci cand va certati nu prea recunoaste ca tine la tine din cauza orgoliului...dar nu trebuie sa iti faci griji :-)