| TheJokkerYou a întrebat:

TPU! Vreau sa ma ajutati cu ceva va rog! Sunt fata, am o prietena pe care o consider cea mai buna prietena, tin enorm de mult la ea si o iubesc in acelasi timp. Cand ne certam zice ca nu tine la mine, si cand o intreb mai incolo, zice ca tine. Azi ma lua de mana, am imbratisat-o cat de tare am putut, si ea la fel, iesim in pauze pe afara, radem impreuna, o ajut orice ar fi. Spuneti-mi va rog, voi ce credeti? Eu is asa de confuza, nu mai stiu ce sa cred. Ii adevarat ca o iubesc, da nu cred ca ea simte acelasi lucru. Poate ea doar tine la mine, atat. Inca ceva, cand ne certam ii rau, ea zice :,,nu tin la tine,, incep sa zic si eu la fel, dupa aceea, vine si ma ia in brate cateodata, sau zice:,, stai,, eu ma supar, si plec. Is c-am suparacioasa, recunosc, ma doare enorm sa o aud cand imi zice asa ceva.

Răspuns Câştigător
| MyTedyBear a răspuns:

Hei happy
La nervi oamenii spun multe lucruri care pot rani insa de cele mai multe ori nu spun adevarul deoarece atunci sunt sub un fel de presiune si nu iti poate spune lucruri "sentimentale" intr-un astfel de moment.
Daca apoi a venit la tine sa te imbratiseze sau sa isi ceara intr-un fel scuze ea chiar tine la tine crede-ma te iubeste la fel de mult.Incearca sa nu te mai superi asa usor si sa faci din orice motiv de suparare unul de amuzament explicandu-i ca nu are niciun sens sa va certati pentru ca orice prietenie are si certuri fiindca altfel nu e prietenie adevarata.
Te pup :*

0 răspunsuri: