| annieavilla a întrebat:

Buna TPU vreau sa ma ajutati pentru a da cateva sfaturi unei prietene.De ceva timp spune ca si-a pierdut speranta de a mai fii frumoasa slaba si iubita.Acum voi povestii cum a inceput totul...Mereu a avut parte de "iubiri neimpartasite"se indragostea repede de cineva si ii trecea.Pana la urma a realizat in cativa anii ca este indragostita si a avut clipe superbe stiind ca baiatul de care ii place era in cartier si isi facea chiar si sperante sa fie asa cum vrea ea. Dar el nu simtea la fel simtea asta pentru alta fata.
Apoi tot la fel a mai placut pe cineva si tot asa pana a zis ca ea e o fata uerata si nicioadata nu va fi placuta de vreun baiat, mor sa o vad cum se inchide din ce in ce mai mult...va rog ajutati-ma sa nu imi pierd prietena. Funda

4 răspunsuri:
| Bris a răspuns:

Incurajaz-o! Daca un baiatnu o place asta nu inseamna ca trebuie sa se inchida in ea.

| elisabethia a răspuns:

thinking poti sa-i redai prietenei tale increderea in sine, doar daca i arati ca tu ii esti o prietena adevarata, stand cu ea si sprijinind-o.de asemenea ii poti zice ca daca are un prieten aproape nu are nevoie de nici un baiat, fetele care au 'iubiti' sunt mai tupeiste si au incredere in sine. daca ea vrea cu adevarat sa o placa cineva trebuie sa fie puternica in clipele grele si sa nu accepte pe cineva imediat.prietena ta va trece peste acest 'popas' aceeasi problema am avut-o si eu, dar mi-au fost prietenii alaturi si-am inceput sa am incet-incet incredere in mine.succes cu prietena :*!

| Lunetta a răspuns:

Buna.
Pai, ar fi bine sa vb cu el,sa-i arati ca tii al ea,c-o sprijini.happy
Vorbeste cu ea,ajut-o sa-nteleaga ca de un baiat nu te place asta nu inseamna ca niciunul n-o va placea.happy
Pt. fiecare fata exista cate un baiat care se va indragosti de ea.happy
Si arata-i ca viata nu inseamna numai baietii,faceti diferite activitati,apropie-te de ea pas cu pas.happy
Incearca s-o intelegi, inteleg-i fiecare cuvant, si ajut-o, n-o lasa.happy

| prisedeea a răspuns:

Spune-i ca baitetii aia nu o merita! asta as si e... daca doar pentrufaptul ca beietii nu o plac nu inseamna ca os so si sierzi...bafta si fundita! laughing