Ceaaauu:*
Si eu am fost in aceeasi situatzie bineintzeles tot la handball.
Parerea mea cred ca ar fi sa ii sp la diriga voastra ca vau batut alea pentru ca. poate ele vor fi trase la raspundere deoarece sunt mai mare si ar trebui sa fie mai intelegatoare si etc.
Si noi avem o diriga.cea mai severa profa sh normal.ar trebuie ca la alea de a 8a sa le scada nota la purtare in cazul in care ele au inceput:-). daca nu au inceput ele...sincer nuush ce o sa se intample.deci concluzia este ca.ar trebui sai spuneti la diriga vst t ca asa se vor invata si alea minte si.fie ce or fi daca ele au inceput scandalul!:-s. sper ca te'am ajutat:*
te puuuup:*
Funda?
Hello "yuli" am probleme serioase tu nu vezi ce zic eu aici? cred ca esti oarba pai nu ma intereseaza cum se scrie corect sau nu si nici nu il practic joc de nevoie ca trebuie mai scuteste-ma
N-ar trebui sa-i spuneti doamnei diriginte daca o sa va scada nota, pentru.ca atunci celelate fete o sa se enerveze si mai tare ca o sa le scada si lor nota la purtare si o sa va considere niste paracioase, cel mai bine ar fi sa nu le mai bagati in seama si sa-i povestit antrenorului ce s-a intamplat...si inca un sfat,ar trebui sa te inveti sa scrii, sa lasam problemem de garamtica, dar macar"handball"sa scrii corect mai ales daca practici acest sport
Elenastoica9 întreabă: