| LailaLia a întrebat:

Buna TPU:*Vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi, va rog!
De vreo 2 saptamani sunt cu un baiat dar eu stau in Bucuresti iar el sta in Buftea si de vreo cateva zile ne tot certam si ne impacam.Eu l'am intrebat daca ar fi cu alta fata mi'ar zice si el a zis ca "da, logic" dar el pare genul de baiat care nu poate rezista "tentatiilor" si asta ma nelinisteste cel mai rau.Este prieten foarte bun cu o tipa care cred ca il place de acolo de la el si stiu asta printr'o prietena si tipa aceea este parsiva rau. Destrama relatii si o urasc.
Este adevarat ca majoritatea certurilor pe care le'am avut saptamana asta sunt din cauza mea dar am un sentiment de nesigurantasad. Eu sunt pesti iar el este gemeni si cu toate ca astrele nu ne dau sanse cand vrem noi ne intelegem foarte bine.Si de fiecare data cand ne certam imi reproseaza ca nu am incredere in el cu toate ca i'am zis de nenumarate ori ca am incredere oarba in el.
M-ar deranja foarte tare faptul sa stiu ca este cu alticneva si ca ma minte, nu as suporta o astfel de chestie.Cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el i'am zis "da dar nu vreau sa fiu dezamagita" si el a zis "ok, promit ca nu o sa o fac" si ieri seara mi-a promis ca nu imi mai greseste niciodatasad
Nu stiu ce sa cred si daca ar fi bine sa termin relatia cu el, dati'mi va rog niste sfaturisad

Multumesc anticipat:*

4 răspunsuri:
| xSweetAnGeLx a răspuns:

1. cat despre relatiile la distanta. unele merg, altele nu asta depinde de voi.
2. daca el ti-a povestit despre fata aia asta inseamna ca nu vrea sa iti ascunda nimic, cel putin nu intentionat
3. ai spus ca ai incredere oarba in el dar totusi chiar tu ai spus ca te temi sa nu te insele... deci asta demonstreaza ca nu ai asa mare incredere in el. el si-a dat seama de asta doar ca nu stie sa ti-o spuna
4. "ieri seara mi-a promis ca nu imi mai greseste NICIODATA". deci cu ce ti-a mai gresit pana acum? pentru ca daca te-a mai inselat pana acum eu spun sa nu te lasi injosita si sa te desparti de el. daca te-a inselat o data sigur o va mai face, dar daca e vorba despre alta greseala. ai grija totusi happy
Sper ca am ajutat, bft

| LailaLia explică (pentru xSweetAnGeLx):

Nu el nu mi-a spus de tipa aia, eu am aflat de la o prietena de-a mea care le este lor prietena comuna si nu mi-a mai gresit cu nimic adica nu m'a inselat pana acum doar ca nu avea chef sa imi explice anumite lucruri si m-am enervat foarte tare pentru ca nu vorbeste cu mine.

| xSweetAnGeLx a răspuns (pentru LailaLia):

Scuze... eram grabita si nu prea am putut fi atenta sad.
vorbeste deschis cu el, incearca sa nu te superi/enervezi si sa afli tot ce vrei sa afli de la el, spune-i sa iti spuna tot. chiar cred ca aveti nevoie de comunicare, si sa va cunoasteti mai bine
relatiile nu se bazeaza doar pe dulcegarii si de asta, adica nu din punctul meu de vedere ( asta e cum vrea fiecare). cred ca voi doi ar trebui sa incepeti de la inceput ( nu stiu daca ma intelegi) adica sa iti povesteasca el tot despre el, dar la fel sa faci si tu. ai grija cu nervi astia pentru ca te pot distruge straight face nu face deloc bine
"majoritatea certurilor pe care le'am avut saptamana asta sunt din cauza mea" pe ce tema v-ati certat? eu cred ca si asta conteaza

| Lidia_1948 a răspuns:

Ar fi bine sa termini cu el.
Sau daca vrei stai cu el. dar asta ar insemna sa te minti pe tine insuti.
Daca vrei un baiat care sa te iubeasca neconditionat si chestii din astea. Ar trebui sa-ti gasesti unul din Bucuresti.
Sa stii ce face. unde se duce. cu cine sta.
Daca el este in Buftea iar tu in Bucuresti. nu cred ca aveti vreo sansa.
Asta e parerea mea.