Buna. Hai ca te iau altfel... Tu imi dai mie mesaje ( de ex ), eu te las in seen sau nu iti raspund pe moment deci mie nu imi pasa de tine. De ce ti-ar pasa de o persaona caruia nu ii pasa de tine? Si eu am mai vorbit pe aici cu o fata pana intr-o zi in care nu i-am mai dat mesaje pentru ca voiam sa vad daca are macar scanteia aia de a continua conversatia si nu a facut-o deci de ce as continua eu sa dau mesaje daca omului cu care vorbesc nu ii pasa? E un efort facut pentru o persoana care nu merita, timp irosit si efort facut degeaba. Iti las aici un citat sa te gandesti la el ( ca mie mi se aplica aproape tot timpul din pacate ) "Drumul spre iad este pavat cu bune intentii si oportunitati pierdute"
Mersi mult pentru raspuns
Oricand cu placere. Daca mai ai nelamuriri pe orice domeniu spune-mi si daca stiu te ajut
Nu toți îți pot răspunde fix când ai dat mesajul. Viața lor nu se învârte în jurul tău. Așteapta să-ți răspundă la primul mesaj și atât.
Pe mine dacă m-ai spama așa, ți-aș zice că nu mai vreau să vorbim, mi se pare enervant.