| Madddi a întrebat:

Buna TPU` :*. Vreau sa ma apuc de Metin... stiu ca sunt fata, dar no` laughing. Imi tot povesteste o colega cat de frumos e. etc. Daca imi puteti da un site, de unde pot sa-l scot si sa-mi fac cont. + niste explicatii.puppy dog eyes. Dau funda! happy Fara glume! happy

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| Kavinski a răspuns:

Toate jocurile online free 2 play se gasesc pe site-urile oficiale |(cautati numele pe google). faci cont si downloadezi. Insa eu va recomand sa-l lasati naibii de metin laughing) l-am jucat si eu si e pateticlaughing). Incercati de exemplu Lord of the rings Online (asta daca esti obsedat il poti face tot fara sa dai bani). dar sa zicem ca sunteti mai "proaspete" in lumea mmporg-urilor asa ca va recomand 4story. tot slabut e dar e simplu de jucat, dar are grafica mai buna si este in limba romana(serverele)

| Liviu a răspuns:

Asculta la unu care a jucat 4 ani de metin, daca vrei un joc frumos cu adevarat, joaca diablo2 pentru detalii lasa-mi idd pe privat si te 'rezolv' eu.
nu conteaza ce esti,daca iti va place jocul, va fi ok.
Metin daca nu bagi bani nu faci mai nimic, parerea unuia care a jucat doar 1 luna pe ro, restul private.parerea unuia care a jucat de cand era primul servar pe leonis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ca vrei inca un joc 4story eh mie nu prea imi place dar poate tie o sa iti placa si daca mai vrei mai multe feuri de metin e unul tare metin2 empire! Sper ca te-am ajutat :*