Întrebare recomandată | moonlight1720 a întrebat:

Vreau sa ma duc la un liceu in Bucuresti (la mine in oras nu sunt licee bune. Trebuie sa mentionez ca sunt olimpica la matematica, sunt printre primii din tara si pentru anul viitor ma voi pregati mai bine si sper sa ma calific in lotul largit (inca nu imi fac sperante pentru balcaniada. Am mai multe intrebari: 1. In ce circumstante nu platesti deloc la ICHB (nu mi-a
s permite)? 2. Care e mai bun, Vianu sau ICHB? 3. Acum e vorba de parinti... ei nu prea sunt de acord pentru ca nu vor sa plec de langa ei. Cum as putea sa le explic ce vreau? 4. Cum te poti califica la EGMO (olimpiada europeana a fetelor)? Elevii de gimnaziu pot participa? 5. Cum se invata la aceste licee? Din cate am inteles, daca ai inclinatie spre matematica faci matematica aproape toata ziua si restul orelor mult mai pe scurt, dar totusi bine predate. 6. Ce crietrii trebuie sa indeplinesc pentru a intra la Vianu sau ICHB? P.S Breau sa raplspunda doar cei in cunostinta de cauza. Daca este cineva de la Vianu sau ICHB il rog sa imi scrie cum se desfasoara oreleai ce parere are el despre liceu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://liceu.ichb.ro/index.php/campus-ichb
Nu sunt in cunostiinta de cauza. sincer, dar dupa o simplca cautare pe internet, observ ceva.
Oricum, greu parerea mea cu acest liceu, greu cred si pentru tine, sa ai spor si sa ajungi unde ti-ai propus, dar ai mult de munca, verisoara mea a terminat cibernetica, era tot asa olimpica la matematica/informatica, a ajuns la balcaniada, dar lucra de ma plictiseam eu.
O ajutam eu la cibernetica-informatica: niste probleme de pfai de capu meu, greu, greu!
Iar intre vianu si ichb, ar fi ichb-ul, are multi olimpici, tine-te bine!

4 răspunsuri:
| Blblblblblbl24174 a răspuns:

Sa stii, mie nu mi pasa ce liceu fac, atata timp cat iau bacul si ma duc mai departe la academia de politie sau fac post liceala...e mai usor asa. succes

| the1975 a răspuns:

Hei, nu ai cum sa te duci la ICHB daca nu platesti acele sume colosale de bani anual. In plus, nu e cine stie ce. E un liceu de fite.
Daca vrei la Vianu trebuie sa stii ca te tin din scurt si e destul de greu daca nu o ai cu matematica (deci tu ar trebui sa te descurci). Oricum e alegerea ta.

| SebastianAndrei30 a răspuns:

Liceul Militar cel mai bun.

| moonlight1720 explică:

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, m-am grabit!