| lavenderbby001 a întrebat:

Buna TPU.
Vreau sa mentionez dinainte ca tastatura leptopului meu are ceva cu diacriticele si semnele de punctuatie, ca sa nu existe discutii.
Pentru inceput, vreau sa stiti ca adresez aceasta intrebare celor care au cunostinte in domeniu si care au locuit in Spania suficient de mult timp astfel incat sa imi fie de ajutor cu unele informatii.
Deci, eu si mama am decis sa ne mutam impreuna in Spania, din cauza stilului de viata de acolo, a climei si a altor motive personale.
Mama vrea sa ne mutam undeva prin zona Cataloniei, cel mai probabil in Girona sau altundeva in apropierea Barcelonei, fiindca matusa mea este stabilita tot prin acea parte.
Ce oras credeti ca este mai accesibil si mai favorabil din punctul dumneavoastra de vedere si care zona a Cataloniei este cea mai buna.
In plus, eu anul acesta intru in clasa a 9a, si v-as ruga daca mi-ati putea spune cateva informatii despre liceul de acolo si in ce conditii m-as putea transfera de aici acolo, dupa cateva luni de la inceperea anului scolar sau la inceperea celui de-al doilea semestru.
Va rog, orice informatie imi va fi de ajutor, mai mult sau mai putin