| MirunaSunrise a întrebat:

Buna TPU vreau sa-mi comand ceva de pe okazii dar ce garantie am ca nu-mi pune cartofi in pachet tinand cont ca la posta imi da pachetu numa dupa ce platesc.

4 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Pot să-ți pună cartofi și tu poți să te duci la Protecția Consumatorului.

| hunterpainting a răspuns:

Nu ai nici o garantie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! nu stiu c vrei tu sa iti comanzi de pe okzii, dar uite ce iti zic eu: eu, personal, am comandat in toata viata mea d p net(la fel imi era frica s nu primesc ceva fake) 2 tel-DAR NU de pe okzii, ci de p un site de tel mobila, 2 TEL,MAI EXACT SMARTPHONE-URI! merg super bine,am garantie la ele,au fost nou noute, sigilate, si cei de la curieratul lor, caci ei ne-au adus tel ni lea-au verficat pe loc, apoi am mai comandat o placa pentru par, pret pe la 90 ron, de pe un site pentru placi de tot felul, a venit in 2 zile, prin cei de la fan courier-sigilate, garantie, app tel le-am comandat pe la 4 dp amiaza si l 6 cred ca erau in fata blocului! cei de la okzii nu stiu, poate ceea c vrei tu exista si pe alt site, da un tel inainte, intreaba de garantii etc, la okzii auzisem ca mai se dau si tzepe, bafta in alegerea ta!

| EmmyRock a răspuns:

Unii oameni asa ar face.laughing dar nu cred ca ar risipii nici cartofii. chestia e ca nu ai nici o garantie, dar daca nu iti pun produsul cumparat in cutie si tu platesti poti sa-i dai in judecata. Oricum daca e o firma serioasa o sa iti livreze produsul.winking