Pot să-ți pună cartofi și tu poți să te duci la Protecția Consumatorului.
Buna! nu stiu c vrei tu sa iti comanzi de pe okzii, dar uite ce iti zic eu: eu, personal, am comandat in toata viata mea d p net(la fel imi era frica s nu primesc ceva fake) 2 tel-DAR NU de pe okzii, ci de p un site de tel mobila, 2 TEL,MAI EXACT SMARTPHONE-URI! merg super bine,am garantie la ele,au fost nou noute, sigilate, si cei de la curieratul lor, caci ei ne-au adus tel ni lea-au verficat pe loc, apoi am mai comandat o placa pentru par, pret pe la 90 ron, de pe un site pentru placi de tot felul, a venit in 2 zile, prin cei de la fan courier-sigilate, garantie, app tel le-am comandat pe la 4 dp amiaza si l 6 cred ca erau in fata blocului! cei de la okzii nu stiu, poate ceea c vrei tu exista si pe alt site, da un tel inainte, intreaba de garantii etc, la okzii auzisem ca mai se dau si tzepe, bafta in alegerea ta!
Unii oameni asa ar face. dar nu cred ca ar risipii nici cartofii. chestia e ca nu ai nici o garantie, dar daca nu iti pun produsul cumparat in cutie si tu platesti poti sa-i dai in judecata. Oricum daca e o firma serioasa o sa iti livreze produsul.
anonim_4396 întreabă: