| Sincerica102 a întrebat:

Buna TPU... Vreau sa plec de acasa chiar nu mai suport..Deci de la 7 ani am plans in fiecare zi deci nu a existat macar o zi sa nu fi plans...De ziua mea...In fiecare zi.
Nu o mai suport pe mama care ma cearta si chiar ma bate din orice fac. Daca zice sa dau cu matura in casa pana ce nu dau nu ma lasa.Pot sa fiu si racita sa am 40 de grade chiar nu'i pasa...Si cand eram racita ma punea sa fac lucruri...Iar ea sta toata ziua la munca si dupa numai pe calculator..Adica exact dupa ce vine de la munca se pune pe calculator...Di eu trb sa fac totul! Ea nici macar mancare nu face! Iar tata ma uraste! Nu ma suporta nu ma vrut! Nici la nastere...Ma face si de ras la vecini...Nu mai suport deja ma inteapa inima decat plang... Vreau sa plec de acolo..Pt mine acolo e iadul! Ii vad uneori pe parinti mei diavoli. Vreau doar sa plec sau sa mor...Ce sa fac? Precizez ca nu pot vb cu ei...Ei zic ca sunt doar o mucioasa pe langa ei..Ma simt ca o svlava.Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

In primul rand conteaza foarte mult varsta pe care o ai.
Nu poti pleca de acasa, gandeste-te unde o sa te duci, cine e disponibil sa te gazduiasca?
E foarte greu prin ce treci, sfatul meu este sa vorbesti cu ei, sa le spui cum te simti si totul se poate rezolva, eventual cu dirigina/dirigine sau o alta insitutie.

Psbig grinami un mesaj in privat sa vorbim te pot ajuta cu niste sfaturi.

| MskDesign a răspuns:

Nu e o solutie sa pleci din tara! Majoritatea fetelor ca tine ajunse in strainatate si cu situatia ta, ajung la prostitutie.Nu-ti strica viitorul si fii inteleapta. Vorbeste cu dirigintele la scoala, cu protectia copiilor sau cu orice alta institutie care te poate ajuta.Ai un viitor inainte si, sincer, este pacat sa il strici. Terminati studiile si ai sa vezi ca daca vei avea un gram de noroc in viata, vei fi si fericita.Iti doresc mult succes si cred ca vei lua deciiziile cele mai bune pentru tine insati.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| doreal a răspuns:

Pai, cati ani ai? Nu esti majora din cate se vede si nu poti face nimic. Nici la mine nu e fain. Cand vei avea 18 ani si daca nu vrei sa faci facultate ti-ai luat bagajul si ai plecat. Fiecare cu viata lui, pana atunci rezista, cum ai rezistat 13-14 ani (nu stiu cati ani ai) o mai poti face big grin. Dar sa nu interpretezi grestit ca daca te pune sa dai cu mopul esti direct sclava :/. Curat si asa trebuie sa faci ca nu am fost facuti sa fim „paraziti„, ci sa muncim (dar nu in conditii extreme, aici includem, cand esti racit, somnuros, ai de invatat, ai de iesit cu prietenii sau etc. Ci cand esti si tu libera si mama ta faceti impreuna.

| LoveTenis a răspuns:

Vorbeste cu diriginta\dirigintul tau si sa sune la protectia copiilor! Nu poti trai asa!

| vladionut94 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu ei sa afli de ce nu au pic de afectiune fata de tine probabil nu vreau sa fiu rasist dar poate din cauza unei religie, etnie sau cine stie sau poate ca din cauza ca te-ai nascut din greseala happy glumeam doar