| antoantonia a întrebat:

vreau sa pun o intrebare baietiilor.prietena are 16 ani si de vreo 2 luni ma tot bate la cap ca are nasul mare.din fata ea arata chiar bine dar din profil se vede putin cam mare. sunt cativa baieti care s-au uitatt la ea dar nu foarte multi. dar nu a avut niciodata un prieten. se intreaba mereu daca pe baieti o deranjeaza acest defect dar ea e chiar frumoasa din fata si se imbraca si bine. numai nasul e usor cam mare. fara raspunsuri rautacioase va rog.

6 răspunsuri:
| YoBuDy a răspuns:

Daca tii la ea, accept-o cum e, pana la urma nu conteaza cum e daca te intelegi bine cu ea si simti ca ea e pentru tine.

Succes1

| xanderblackx a răspuns:

Frate... serios vorbind, lasa nasul, si uite-te la lucruri mult mai importante. te iubeste? ii pasa de tine? dupa cum bine spui si tu, arata bine? lasa nasu' ca nu deranjeaza pe nimeni. e mai speciala...

| Terminatorul2 a răspuns:

AA mai cam nedumerit daca ai pus intrebarea la categoria asta inseamna ca sunteti lesbi straight face?

| DOARoVIATA a răspuns:

Cine te place cu adevarat te place asa cum esti, am ajuns intr-o lume in care nu se mai pune deloc pret pe caracter sa fie 90x60x90 dar proasta bata, sa fim seriosi oare asta conteaza in viata. acum sincer deja detest lumea asta in care se pune pret pe aspect 100% pe parerea altora 100% deja numai conteaza ce zice unu daca cuiva ii place de cineva dar zice un prieten(a) ca ba nu e de tine esti prea bun(buna ) pentru ea(el ) aceea persoana renunta la persoana respectiva
in opinia mea chiar nu este asta o problema
p.s.: nasul se poate opera chill ( dar mai bine ramai asa cum te-a lasat Dumnezeu, te-a lasat asa cu un scop )

| antoantonia explică:

Eu sunt fata nu baiatrolling on the floor

| nonik99 a răspuns:

Fiecare om e frumos in felul lui. atat timp cat are o frumusete interioara aproape nimica nu conteaza