anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...
... Vreau sa scap de cosuri pana incepe scoala straight face M am gandit sa ma dau cu fond de ten straight face cred ca tot se mai vad cosurile straight face...sau cum sa scap de cosuri intr-o saptamana?
Am nevoie de ajutoru' vostru!
Ms:* FuUnDA:*!

Răspuns Câştigător
| Timeea_1190 a răspuns:

Intr-o saptaman nu exista nici un remediu minune. Insa exista la farmacie o solutie: Zinerit. Se gaseste in farmacii. Te dai solutia respectiva. Are un miros putin neplacut dar are efecthappy. Usuca si vindeca cosurile. In schimb pasta de dinti usuca foarte tare pielea. Nu cred ca e un remediu bun. Incearca cu Zinerit. Si nu iti stoarce cosurile!

5 răspunsuri:
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Îți zic eu un remediu care la mine și-a făcut efectul în 2 zile! Pasta de dinți! O să te cam piște, dar rezultatele sunt garantate! Baftă!

| madalina2727 a răspuns:

O acnee niciodata nu se vindeca repede precum vrei, pentru ca este o afectiune la nivelul pielii datorata excesului de sebum.Fii atenta si la alimentatie, multe fructe si legume, fara grasimi, prajeli, mai putine dulciuri, fara expunere la soare indelungata sau neprotejata corespunzator.Si atentie si la cosmetice ca multe sunt foarte daunatoare, doar miros bine si atat.Acneea nu o poti trata in cateva zile, unele persoane se chinuie ani intregi si tot nu scapa de ea. Du-te la un dermatolog, dar orice ti-ar da tot nu ai cum sa scapi de cosuri atat de repede intr-o saptamana.Intr-adevar sunt inestetice, nimeni nu si le doreste, dar de vindecat nu se vindeca prea repede.mai ascunde-le cu fond de ten

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crema de galbenele

| lazio9 a răspuns:

Intotdeauna spalate cu galbenus de ou face suficienta spuma si are o putere de hidratare si curatare in profunzime, ti se inchid porii si ti se curata in profunzime daca mai te dai su cu ceva natural contra cosurilor probabil eficienta tratamentului creste, incearca mai intai chestia cu agalbenusul il separi de albus il pui intr-un recipient in frigider acoperit si de aoclo de tot speli cu el iti ajunge la cel putin 4 -5 spalari SUCCES

| Andreea_9370 a răspuns:

Buna, Alexutzu! Intr-o saptamana nu ai cum sa scapi de cosuri in totalitate, pot disparea cateva din ele.Eu te sfatuiesc sa iti cumperi de la farmacie Brevoxyl, sa stii ca e foarte bun si dupa 2 saptamani incep sa dispara cosurile.Am si eu si chiar se vede diferenta.Sa iti mai dau un sfat:ai grija ca tenul tau sa fie foarte curat in fiecare zi si evita sa iti dai cu diferite sapunuri, doar cu apa rece si atat. Ceau!