| pinkqueen98 a întrebat:

Buna TPUkiss. Vreau sa slabesc dar de fiecare data cand ma apuc de o dieta mananc ciocolatathinkingstraight face. Am 1, 63 [inaltimea] si 53 kg. si am 13 anihappy si as vrea sa dau jos din burtica si in zona coapselor. Imi dati va rog puppy dog eyes un meniu-dieta care stiti ca are efect! Imi puteti spune si ce exercitii sa fachappy.[Meniul sa contina: mic-dejun.pranz si cina +gustarile] Multumeesc anticipat!:X Fundabig grin

4 răspunsuri:
| maryy a răspuns:

Mai da-mi mie 3-4 kg ca am nevoie.La mine e invers, vreau sa ma ingras si nu pot.Incearca multe fructe,sa te hidratezi, lactate, legume si sport.

| Edosan a răspuns:

Mananca cat mai divers.
ex: O zi DOAR lactate,o zi DOAR legume,O zi DOAR fructe etc.
Si numai manca ciocolata, suc, ...alearga,fa gimnastica... Mananca putina paine, de preferat Ultrafibre. Daca faci asa o sa slabesti 1kg pe saptamana.

| thegatekeeper a răspuns:

Solutia este sa nu iti interzici nimic din ceea ce mananci in mod normal, ci sa reduci cantitatile si dulciurile. Nu iti pot da un meniu, fiindca nu stiu ce preferi tu sa mananci in general. Intra pe http://www.csid.ro/calory-calculator/ si vezi cate calorii iti sunt necesare pentru numarul de kilograme la care vrei sa ajungi (nu scrii acolo greutatea ta actuala, ci treci numarul de kilograme pe care ai vrea sa il ai, astfel incat sa vezi de cat ai nevoie). Si apoi verifici eticheta alimentelor (te uiti la "kcal"; dar ai grija cum calculezi, fiindca in general sunt trecute caloriile pe 100g) si iti calculezi sau daca nu stii/ pentru cele care nu sunt ambalate, cauti pe Internet si aproximezi. Nu o sa ajungi nicaieri daca tii un regim strict, fiindca daca nu ai vointa, pana la urma o sa cedezi si o sa mananci, poate chiar o sa pui la loc. Deci redu cantitatile, nu exagera cu dulciurile (doar gusta, din cand in cand, si atat) si motiveaza-te singura pentru a ajunge acolo unde iti doresti :).

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin