| elenaelly1234 a întrebat:

vreau sa slabesc! m-am hotarat ca fac pasul asta dar inainte de asta imi puteti da niste exercitii de facut acasa? sau nu stiu ..si cum sa mananc? dau funda:*!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mănâncă multe fructe si legume, incearca sa reduci considerabil grasimile.Fa sport, alearga, mergi cu bicicleta!

| Own3r a răspuns:

Fa mult sport si urmeaza dieta Dukan. E foarte buna. Caut-o.

| MдĐдLiNид a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faci mult sport si sa mananci toate grupele alimentare. Dimineata mananci bine, iei gustari care constau in fructe(evita bananele) la amiaza manaci ceva mai satios ( te asigur ca a sa trebuiasca), iar seara un mar si multa apa(plata, niciodata minerala). Fa-ti timp de sport (dimineata si seara) si nu te infometa. Dietele drastice iti dau peste cap metabolismul si slabesti ce-i drept repede, dar pui la fel de repede. Sportul si o zi pe saptamana in care mananci doar fructe si legume iti v-a aranja frumos corpul si poate cu ceva munca vei ajunge exact asa cum doresti ^.^

| codrutapentelescu a răspuns:

Sari coarda sau alearga. Nu numai ca slabesti, dar corpul va fi mai estetic. Mananca de doua ori pe zi (dimineata si seara). Masa consta in legume, fructe, ai voie si friptura de pui pe gril. Poti manca si cateva bucatele de ciocolata (de doua ori pe saptamana). Regula de baza pentru a slabi este sa ai vointa.