anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa stiu ce parere aveti despre acesti adidasi: http://haine-adidasi.com/store/product_info.php/adidasi- nike-p-287. Vreau sa stiu daca vi se par mari, potriviti. orice parere e binevenita. Ofer funda celui mai sincer raspuns.

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Sal! happy
Sunt faini, mai diferiti ca alti papuci.Eu as comanda pentru mine 41 sau 42 fiindca am piciorul mare si plus ca raman mici, nu ii port o suta de ani, dar nici doua luni.Da, sunt calumea. Sper sa fie serios site-ul. Oricum cred ca vei mai plati niste taxe pentru transport, dar nu sunt mari.Bafta! happy

4 răspunsuri:
| ZyReXe a răspuns:

Sincer Nu imi plac
Imi place general dar nu imi place talpa aia plata si cu marginea alba si botul ala rotunjit
Bft!

| Shara17 a răspuns:

Sunt superbi big hug la fel are si un amic, albastru se poarta f des in perioada asta... mai pe scurt imi placwinking

| JustMyLove a răspuns:

Talpa aceea alba nu e prea ok, daca ar fi fost neagra ar fi aratat mai dragut...cauta alt modul mai bine...

| Garu88 a răspuns:

Parerea mea. putin invechiti ca si stil dar depinde si ce varsta si si preferintele tale.
Eu unul as opta spre unii cu talpa inchisa la culoare, deorece daca esti o persoana activa si vei purta doar aceasta pereche va trebui sa ii ingrijesti destul de mult