Problema nu este daca te speli sa nu,problema este daca iti speli sau nu sufletul asta conteaza sa fi curat inauntru,degeaba te culci cu fete daca nu le lasi insarcinate, ce rost ar mai aveai, te simti mai bine daca ejaculezi intr'o punga?
Cum naiba sa le placa baietii imputiti? Trezestete la realitate ma omule! Eu ma spal de fiecare data cand am ocazia (de vreo 2-3 ori pe saptamana). Am in clasa pe unu gras care pute nu vrea nimeni sa stea langa el. Si in plus poti face si anumite boli.
Aici te pot contrazice,si cu chestia cu baie, cred ca mai bine ar fi sa faci baie in fiecare zi(macar o data pe zi), si c=despre ceea ce ai citit tu in cartea aia nu prea stiu ce sa zic
Eu as zice sa te speli cel putin deci CEL PUTIN de 3 ori pe saptamana. funda?
Eu cred ca a fi curat inseamna a fi atractiv.In primul rand ce ai citit tu n ucred ca e adevarat.Trebuie sa faci baie. Fetelor nu le plac baietii care miros urat!
Omg In 4 luni nu transpiri? Eu ca fata nu as sta langa un baiat care se spala 2-3 ori la 4 luni E absurd. Nu ca nu as vrea, dar nu as putea Nu stiu scumpule in ce carte ai citit asta, sa vedem ce fete stau langa tine cand tu PUTI
2-3 ori la 4 luni:O:O?
O intrebare de curiozitate ...ai avut vreodata o prietena?
N-am cuvinte
nu-mi vine sa cred ca ai pus intrebarea asta
cum sa te speli frate de 2 ori la 4 luni,
faci paduchi, purici
spala jegu de pe tine ma
pffffuuuuuu parca de aici te simt
uite se schimba si culorile la monitor.
Nimic rau in asta doar ca mai tarziu s-ar putea sa primesti porecle de genu:nespalatu, jegosu etc etc...
eu de exemplu ma spal in fiecare seara pe cap, as pletos ...
nu cred ca fetelor le plac baieti care put a transpiratie si a jeg
Andreeas_Andreeas_1997 întreabă: