| Irinavancea626 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu cum sa procedez in aceasta situatie putin mai delicata.Mie imi placea de un baiat, cu care stateam in cercul meu de prieteni, si cred ca si lui de mine, dupa gesturile pe care le facea.Mereu stateam in bratele lui,ne tachinam, era gelos, ne lasam unuia altuia semne pe gat, exact cum facea un cuplu.Intr-o zi,in care a dat sa ma sarute, oarecum eu nu am vazut ce incerca acesta sa faca si am intors capul, dar totul a fost bine intre noi, pana la urma.Acum o saptamana, a venit in cercul nostru de prieteni, o prietena care era plecata in strainatate, aceasta fiind logodita.Totul a fost ok, pana cand s-a pus in bratele baiatului de care imi placea.Atunci m-am indepartat de el, chiar daca stiam sigur ca nu ii place de fata aceea si am inceput sa stau cu alt cerc de prieteni, el uitandu-se dupa mine de fiecare data cand stau pe o alta banca.Ce este de facut?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din partea ta, nu-i nimic de facut!
Baiatul ar fi trebuit sa decida ce vrea si pe cine vrea.
Se pare ca el a decis sa ramana cu cealalta, odata ce nu s-a mai intors la tine.

| CodrutElian1990 a răspuns:

@AnnaBlandiana, iar dai raspunsuri gresite. Daca ea s-a suparat si vrea sa revina la situatia anterioara trebuie sa faca prima pasul. Fata s-a asezat in poala lui (nu ced ca si in ce se asemana la pronuntie). Daca nu cumva cealalta fata nu are fundul mai fierbinte si ii cloceste mai bine ouala.

| Adry05 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

"iar dai raspunsuri gresite"
A dat vreodata un raspuns bun/corect?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Adry05):

Nu-mi place sa jignesc oamenii si mai ales o femeie, dar unii o merita.
Am impresia ca e o persoana care sufera de insuficienta de personalitate., cu atat mai mult, cu cat nu mai este tanara.

| andreeabobo a răspuns:

Nu sunt de acord cu genul asta de prieteni "care trebuie sa stea in brate". Adica nu stii cine e prin preajma si fiecare relatie functioneaza in stilul propriu si se pot crea certuri si neplaceri aiurea. Chiar daca fata aceea nu a avut intentii rele nu e frumos...
Sfatul meu este sa faceti clar ceea ce este intre voi. Adica vreti sa oficializati sau? Stii, cateodata e bine sa spui lucrurilor pe nume, daca iti place ceea ce vrei si asa mai departe, chiar daca in unele cazuri poti fii dezamagita sau poti primii un raspuns negativ.