La fel pateam si eu in liceu isi bateau joc de mine toti baietii de la mine din clasa si eu am trecut prin ce ai trecut tu deci stiu cum e nu stiu ce sa spun eu unul i-am spus si la parinti si la director si abia apoi au incetat iti urez mult succes si sa fi mai cu curaj/
E intr-adevar greu.Si eu sunt un fel de ''outsider''. Adica nu ascult ce asculta toate lumea, nu fac ce fac toti.Si eu am avut o copilarie nu prea fericita.Nu ca m-au lovit parintii, dar au plecat in strainatate.Amandoi au vreo 8 ani de cand sunt pe acolo, veneau vara cate o luna.Acum ultimii 2-3 ani au stat toata vara.Iar inainte cand erau acasa erau mai mult pe drumuri. Bunicul meu a murit cand eram mic iar eu stau cu bunica.Dar pana la urma am inteles ca fac asta pentru mine, desi nu le-am cerut eu nimic.Vor sa faca o casa, sa mi-o lase mie.Desi nu am cerut eu nimic.Lipsa lor clar m-a afectat, in 1-4 eram timiditatea in persoana.Din a 5-a asa am inceput sa ma deschid, cate putin.E bine si cu bunica mea, dar cand bea o ia si ea putin razna.Chestiile astea nu am avut cu cine le discuta, nici acum nu am cu cine.Afisez un zambet fals si merg mai departe.Plus ca am fost si acolo unde muncesc ai mei si am vazut cat de greu este.Vestea ca vor sa mai stea 5 ani acolo m-a distrus total.Sa te sinucizi nu e o solutie.Nu are nici un rost.O viata ai.Ai grija de tine, viata nu e o jucarie.Ti-ai taiat venele aia esti.Gandeste-te.Trebuie sa ai vreo prietena sau vreo ruda ceva cu care poti discuta toate astea.Sunt unii care poate o duc si mai rau, stiu ca poate nu te intereseaza dar..think about it.
Nu ai nci un prieten caruia sa ii spui problemele tale?
nu e bine sa gandesti in felu in care o faci tu(adica sa incerci sa iti tai venele sau mai stiu eu ce) Cati ani ai? de ce nu suni la protectia copilului sau mai era un numar pentru abuzurile in familie da nu il mai stiu dar daca vrei sa suni suna la 118932 e serviciu de informatii gasesti orice numar la ei. si sa nu mai iti treaca prin gand tot felul de "rezolvari' ca Taiatu cu lama... ca Dumnezeu ne vede pe toti :
El a zis asa:
FERICITI CEI CE PLANG, CA ACEIA SE VOR MANGAIA."
"FERICITI CEI BLANZI, CA ACEIA VOR MOSTENI PAMANTUL."
FERICITI CEI CE FLAMANZESC SI INSETEAZA DE DREPTATE, CA ACEIA SE VOR SATURA."
FERICITI CEI CURATI CU INIMA, CA ACEIA VOR VEDEA PE DUMNEZEU."
Cu alte cuvinte sa crezi in El caci poate cei ce sunt pe langa tine te-au uitat dar El nu uita pe nimeni. Si nu ar strica sa te duci pe la biserica duminica si poate sa vorbesti cu preotul. Sa nu iti fie rusine pentru ca preotul nu va spune nimanui despre problemele tale se va ruga pentru tine.
Mult Noroc!
Nu stiu ce sa zic, imi pare rau de bunicul tau, e aiurea ca nici parintii tai nu te inteleg, iar colegi de aia sa-i ia dracu, stiu cum e cu astfel de tarani doar ca eu ii faceam in toate felurile. Incearca sa fii puternica si daca ai rezistat pana acum gandeste-te ca o sa rezisti si de acum inainte. Nu te mai gandi la sinucideri stii... o sa cunosti si persoane noi sunt sigura si acele persoane te vor aprecia pentru ceea ce esti, pentru ca sunt sigura ca nu esti o persoana cu sufelt rau, adica se vede din ceea ce scrii. E greu si nu stiu ce as face in locul tau de aceea pentru ca nu sunt si nici nu as vrea sa fiu. nu ai nici un prieten/a cu care sa te intelegi mai bine? adica sa ai cu cine imparti binele si raul. Nu stiu ce sa mai zic, Ma rog... Daca vrei sa mai tastam, poate te pot ajuta cu cateva cuvintele. da-mi add. : Doze. apa3
Iti spun eu scumpo,si eu am patit aproape aceleasi lucruri,numai ca parintii mei nu au dat in mine si e foarte greu sa nu spui nimanui ce simti,vruiam si eu o prietena buna,dar nu, trebuie sa ma caut, nu, gasesteti o prietena buna si spune-i ceea ce simti si daca intr-adevar este o prietena adevarata o sa te asculte si nu o spuna nimanui, eu pot sa fiu cea mai buna prietena dar colegele mele nu, te pup si sper sa treci cat mai repede pestele momentele astea:*
misauratcuviata întreabă: