anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va cer parerea il legătură cu o situație. Un baiat imi scria declarații de dragoste si poezii, parea băiatul perfect, dar in realitate este total diferit. La inceput imi spunea ca pot sa accept sau nu declarațiile lui si eu nu le-am acceptat pentru ca nu il placeam si nu voiam sa ma joc asa cu sentimentele nimănui. Asa ca i-am spus sincer tot ceea ce aveam de spus. El a reactionat oribil, adica a inceput un fel de interogatoriu cu intrebari destul de deranjante, intr-un fel jignindu-ma. Intrebarea mea este: Oare ce urmărea el? Pentu ca e clar faptul ca nu ma plăcea....sau nici nu stiu ce sa spun.
Voi ce ziceți de aceasta situație?

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu spun nimic, nu îl cunosc.
Poate vroia doar să te vrăjească și să te adauge la lista lui de cuceriri. Sau poate chiar a pus suflet în ce spunea, iar când a văzut că nu te „mișcă" eforturile lui, a reacționat urât. Nu e scuzabil, dar li se întâmplă unora. Bine că ai evitat să te lași sedusă de unul ca el!

| danay72 a răspuns:

Nu stiu ce urmarea, dar e bine ca sti cine e cu adevarat. Prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge ca un frate.

| BlackRose03 a răspuns:

Fara sa spui ce ti-a zis nu te pot ajuta

| Myrcea22 a răspuns:

Simplu: Urmarea sa te "abureasca" sa i cazi la picioare urmand sa faca ce vrea cu tine. D aia a reactionat asa ..pentru ca nu i am mai mers planurile

| AndreeaFrummmmmm a răspuns:

Voia doar sa ti-o tragă